Med et arkivskab kan du holde styr på alle sagerne

Mange folk kan have svært ved at holde styr på alle deres filer fra deres arbejde, og det er jo egentligt ikke så underligt, da papirbunkerne har det med at hobe sig op på ens skrivebord, det ved alle som har arbejdet på et kontor. Der findes dog mange måder at holde styr på sine papirer på. Nogle kan godt lide at putte dem i ringbind og så sætte dem op på hylder. Dette er en af de gode gammeldags måder at gøre det på og den har været brugt i århundreder. Problemet med dette er at man let kan blive forvirret over alle de forskellige ringbind som der er på et kontor. De har alle forskellige farver og kan tit stå hulters til bulturs rund omkring på kontoret og dette kan skabe store komplikationer for medarbejderne.

Arkivskabe er små og handy og kan for det meste flyttes rundt som det passer en

Derudover så fylder de rigtigt meget og kan optage megen plads på et kontor som arbejdsgiveren måske hellere ville have brugt på rigtig kontorplads, da man tit sidder meget tæt og det at have meget plads omkring en er også ensbetydende med at man har et bedre arbejdsmiljø og i sidste ende kan det hjælpe en til at blive mere produktiv hvis man ikke føler at man sidder indeklemt blandt kollegaer. Andre bruger arkivskabe. Disse er skabe hvor man kan opbevare vigtige dokumenter. De er tit små og handy og kan flyttes rundt og er indrettet på en måde hvor du let kan trække skuffen ud og lede efter de filer eller de papaer som man skulle have brug for. Man kan normalt flytte de rundt som det passer en fordi de har hjul under sig  og de er normalt ikke særlig høje, så man kan få dem til at passe under ens skrivebord hvilket igen er en knusende fordel. Problemet med disse arkivskabe kan dog være at man kan stjæle dem let da de er portable og ikke særlig store, så hvis man har nogle papirer, dokumenter og andet som man ikke vil have skal falde i hænderne på de forkerte kan jo eventuelt boltre dem fast. Dette ses tit hos bankerne eller ambassader som opbevarer personlige oplysninger som kan udnyttes af de forkerte mennesker.

Nogle syntes at arkivskabe hører fortiden til og vil hellere digitaliserer

Andre kan godt lide at digitaliserer disse dokumenter, og dette er også kommet for at blive. Det er selvfølgelig lettere at gøre med de sager som kommer nu end de gamle. For de gamle filer som du har liggende i dine arkivskabe er ikke lavet til digitalisering og der kan være et kæmpe stykke arbejde med at skrive alle informationerne ind i det program som man bruger til at arkiverer digitalt. Derfor er det måske stadig bedre at beholde sine gamle dokumenter i ringbind og i arkivskabe og så kun arkiver nye sager digitalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>