Cykellåse der holder til lidt af hvert

Har man en cykel skal man også have en cykellås. Ellers kan man være temmelig sikker på at den bliver stjålet inden længe. Når man køber cykel er det ikke altid at der følger en lås med cyklen. Den skal man som regel selv betale for ved siden af cyklen. Cykellåse der er af god kvalitet kan godt betale sig i længden da de sikrer at der ikke er nogen der kan stikke af med din kostbare cykel. Der er ikke noget værre end at man skal hjem fra arbejde eller byen en fredag aften og så er ens cykel blevet stjålet. Man kan selv gøre meget for at undgå dette.

Der findes mange forskellige typer cykellåse

Der findes mange forskellige typer cykellåse at vælge i mellem. Det kan for eksempel være en bøjlelås eller ren ringlås. De fleste vælger at købe en ringlås til deres cykel som sidder placeret nede ved baghjulet bag sædet. Det er nemt at komme til og låsen sørger for at baghjulet ikke kan kører rundt så længe cyklen er låst. Derfor er det temmelig besværligt hvis der er en der har tænkt sig at løbe af sted med den. Den er også svær at bryde op. En anden type lås er en kædelås eller en spirallås som ikke sidder fast på cyklen ligesom en ringlås. Den kan man altså have med i tasken eller hvor man nu vil hvis man ikke har den i brug. De er også temmelig svære at bryde igennem. Er man ejer af en meget dyr cykel vil man gerne være helt sikker på at den er så godt beskyttet som muligt. Særligt hvis cyklen ikke er blevet forsikret. Lige meget hvad vil det være rigtig ærgerligt hvis den bliver stjålet og kan man gør sit for at det ikke sker så burde man gøre det.

Brug nøgle eller kode til din cykellås

Man kan ofte vælge om der skal høre en nøgle til låsen eller om man hellere foretrækker en personlig kode til at låse låsen op. Er man typen der tit smider sine nøgler væk kan det vær en god idé at overveje om man skal holde sig til en lås med kode. Men er man en der tit glemmer sine koder så kan det være mere praktisk med en nøgle til låsen. Man får også to nøgler med til låsen så man kan vælge at gemme den ene et sikkert sted hvis nu den anden skulle forsvinde. Cykellåse skal være af god kvalitet så man er sikker på at de kan holde til lidt af hvert. Både så den ikke risikerer at blive stjålet men også så den ikke ruster når den står ude i regnen. Mange steder har man ikke mulighed for at stille sin cykel i læ og det kan være hård kost både for cyklen og for låsen. Derfor må den gerne kunne holde til at stå uden for i regn og blæst uden at skulle tage skade af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>