Din rådgivende og kvalitetsbevidste gartner

Har du ikke de populære grønne fingre? Kunne du godt bruge lidt kyndig hjælp fra en professionel og kvalitetsbevidst gartner til dit næste haveprojekt? Kejser træ og havepleje tilbyder gartnere til dig, der bor i Roskilde, Jægerspris og Frederikssund. Om opgaven er stor eller lille, vil samarbejdet med en gartner fra Kejser træ og havepleje sikre dig præcis den have, du drømmer om.

Gør alt for at skabe dine drømmehave

En smuk have er, hvad vi alle drømmer om og hos Kejser træ og havepleje er det netop din drøm, vi arbejder ud fra. Vi er fuldt ud bevidste om vigtigheden af den gode have. Haven er familie og venners samlingspunkt. Her samles man til aftensmad på terrassen en lun juni-dag og det er her børnene stifter bekendtskab med fuglenes fløjten, blomsternes duft og naturens mangfoldighed. Vi vil gerne være med til at sætte rammen om disse fantastiske oplevelser gennem vores arbejde med din have. Haven er det, der fuldender dit hjem, så selvfølgelig skal det være perfekt og et sted du kan slappe af og nyde. Alle disse ting har vi i baghovedet i vores rådgivning og arbejde. Vi har mange års erfaring inden for diverse haveopgaver og dermed mange erfaringer i forhold til hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vi er dog altid klar på at prøve, nye spændende opgaver og går altid ind til opgaverne med et positivt sind. Vi tror på at inspirationen går begge veje mellem gartner og kunde. Så kom med dine tanker og ideer, så vi sammen kan finde den bedste løsning at føre ud i livet.

Først tilfreds når kunden er det

Kerneværdien for os hos Kejser træ og havepleje er, at kunden skal høres. Med en gartner fra Kejser træ og havepleje får du en gartner, der sætter dine ønsker og behov først, samtidig med at komme med gode råd og kompetent vejledning. En gartner hos os er først tilfreds, når du er det, og følger med fra projektets begyndelse til resultatet er præcis, som du gik og drømte om. En gartner fra Kejser træ og havepleje bliver din tætteste samarbejdspartner i projekt ”Ny have” og står klar med åbne ører og gode råd gennem hele processen.

Det er dog ikke kun, når haven skal have den helt store renovering, at vi tilbyder vores erfaringer og kompetencer til hjælp. Vi udfører også enkelte opgaver. Står du med et træ, der skygger for middagssolen og som du længe har tænkt på, at ville have fældet eller er haven ved at være dækket til i ukrudt, er vi også behjælpelige. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Så hvis du bare venter på at komme i gang med dit næste haveprojekt, stort som småt, men har brug for en hjælpende hånd, så kontakt Kejser træ og havepleje og vi finder den gartner, der vil kunne gøre dine havedrømme til virkelighed på bedste vis. Sammen laver vi din drømmehave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>