E fakturering er meget bedre end at gøre det på papir

Er du en del af en af de helt få virksomheder der stadig bruger fakturaer på papir, så er du virkelig med i et firma der er et af de få. Der er ikke mange der stadig sidder og jonglerer med papir og breve, hvor der skal frimærker på, og der skal leveres ned i postkassen. Det er ikke uden grund at der er det, og det er simpelthen at det er meget nemmere at håndtere det hele når det kører på nettet, hvor tingene kommer til modtageren stort set med det samme, og hvor det er meget nemmere at gemme på tingene. Det her er helt klart den måde flest gerne vil have det på, og det er også derfor at der er så mange firmaer der er gået over til det. Desuden er der en masse fakturaer der skal sendes med jævne mellemrum, og det kan du sætte en computer til at gøre meget lettere, end du selv kan gøre det. Fordelene er mange, så nu skal du bare i gang med at bruge det.

Meget hurtigere end på papir

I gamle dage skulle du, da det stadig foregik med posten det hele, vente længe på at brevet kom frem, og måske endda også på at du selv lige fik fakturaen lagt i en kuvert og sat et frimærke på. Frimærkerne kunne også slippe op, og så måtte man enten ned og hente nogen ved købmanden eller posthuset, eller måske var det ikke i åbningstiden, og så må du vente til dagen efter før du kan afslutte dit arbejde. Det er en arbejdsgang der tager lang tid, og der er ikke nogen grund til at du skal betale en mand for at sidde og klistre frimærker på efter at have puttet fakturaerne i kuverter. Især hvis du er en del af et stort firma der sender mange ting ud af huset, så kan det være noget der tager enormt meget tid, og koster enormt mange timelønninger. Derfor er det naturligvis ikke det der er ønskeligt for virksomheden, hvis det hele skal løbe så godt rundt som muligt.

Det er nemmere at holde styr på for begge parter

Uanset om man er afsender eller modtager af en faktura der kommer med brev, så kommer det til at være meget nemmere at holde styr på en faktura der er kommet elektronisk, blandt andet fordi den, når den er kommet over nettet, så vil ligge på en mail eller lignende, og derfor altid vil være til at finde frem, og blandt andet fordi man vil kunne lægge det ind i sit eget lagringssystem som man har på computeren. Det gør det meget lettere for modtageren, og når du har sendt det elektronisk, så gælder det samme for dig. Det at der er styr på det hele kan gøre tingene meget lettere når det kommer til at skulle lave et regnskab, hvor der skal en masse bilag til, for at dokumentere køb og salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>