Effektiv fysioterapi i Næstved

Skader og skavanker kan være svære at definere og behandle – de fleste bliver værre med tiden, hvis du ikke gør noget ved det. Kontakt en professionel fysioterapeut og få bugt med smerterne. Fysioterapi i Næstved er effektivt og behageligt. Book en tid i dag og få det ordnet.

Gør det ondt?

Det vil nok være et spørgsmål, du får, når du kommer til fysioterapeuten første gang. Ikke alle fysiske skavanker gør nemlig ondt, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at de skal ignoreres…for så kan det komme til at gøre ondt senere. En fysioterapeut vil ved første besøg forsøge at klarlægge, hvor og hvornår noget eventuelt gør ondt. Måske gør det kun ondt i bestemte stillinger eller når du laver specifikke bevægelser. Dine smerter fortæller fysioterapeuten lidt om, hvor der skal sættes ind i behandlingen. Ikke to kroppe er ens, og det kan derfor være svært at afgøre allerede efter første besøg, hvor mange behandlinger, der skal til, før skaden er udbedret. Om det gør ondt at få behandlingen er også individuelt. Det kan variere fra gang til gang i forløbet, det kan variere fra person til person og det kan være afhængig af, hvilken skade, der behandles. Så ja, måske gør det lidt ondt. Men det har et formål – at få smerterne væk i sidste ende. Acceptér ikke smerter i kroppen før du har prøvet alt, og fysioterapi i Næstved kan være din vej til en hverdag uden smerter. Vi har mange års erfaring og har behandlet de fleste typer smerter, så vi har sikkert også hjælp til dine. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, inden du går til din læge for at få en henvisning.

Ikke kun for sportsfolk!

Skader eller smerter opstår ikke kun som følge af sport, derfor er fysioterapeuter heller ikke kun for sportsfolk. Fysioterapi i Næstved er for alle også for dig. Og går du rundt med smerter eller ubehag i kroppen, så kontakt din læge og få en henvisning til undersøgelse hos os. Smerter, der har stået på længe, kan ofte også udbedres alene med øvelser til ændring af din kropsholdning, så tøv ikke med at få det undersøgt, måske kræver det ikke så meget at blive smertefri. Er du oppe i årene er der desværre mange, der har den opfattelse, at alderdom betyder smerter i kroppen. Det er vi ikke enige i. Nogle smerter – som gigt og slid – kan ikke fjernes permanent, men lindres med varme og massage. Og uanset alder kan man altid udføre lette øvelser, der styrker kroppen og forhindrer den i at få flere smerter. Det er med andre ord aldrig for sent, og vi lytter gerne til din historie, så vi sammen kan finde en løsning til smertelindring. Medicin kan være nødvendigt, men hvis du og din krop selv kan klare en stor del af lindringen er det uden tvivl det bedste for både dig og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>