Få catering på din nytårsmenu

Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og du bør allerede nu overveje, hvad menuen skal bestå af. Der er nemlig rigtig mange catering-virksomheder, der lukker for nye bestillinger de sidste dage. Det skyldes de mange bestillinger og den begrænsede kapacitet. Derfor er det vigtigt at du planlægger catering til din nytårsmenu.

Hvad skal nytårsmenuen bestå af?

Der er selvfølgelig nogle klassikere, men som udgangspunkt, er der selvfølgelig ikke nogle faste regler. Man kan derfor frit vælge. Nogle foretrækker finere retter, der koster lidt ekstra og det skal man selvfølgelig også gøre på den sidste dag i året. Her må man nemlig godt forkæle sig selv, og det gælder naturligvis også en ekstra dessert eller sådan noget. Nytårsforsættet kommer jo først fra d. 1. januar.

Søger du lidt inspiration til din nytårsmenu, kan du læse her. Det er lige meget om du bestiller udefra med catering eller om du selv laver maden. Her er gode ideer til, hvad du kan bestille eller lave, samt et par forslag til, hvad du kan drikke til.

Den klassiske:

Hvis du skal have catering af din nytårsmenu, kan du overveje den klassiske torsk, hummersuppe, champagne og kransekage. Det er 4 elementer som de fleste forbinder med nytårsmenuen. Der er selvfølgelig mange små variationer alt efter smag og behag og mange vælger også okse i stedet for torsk, men fisk er næsten et ”must”. Andre klassikere er rejecocktailen som forret og selvfølgelig en islagkage, der giver lidt klasse til desserten.

Den moderne:

Sushi. Det er blevet et stort hit blandt rigtig mange unge der vil afvige fra den traditionelle torsk, men stadig gerne vil holde fisk på menuen. Sushi er blevet populært på grund af de store variationer og naturligvis smagen og det aktive element, der gør sushi til en oplevelse. Man kan naturligvis også koble den på en klassisk ret som en forret, og man kan naturligvis også lave den selv. Det kræver en smule udstyr og fingersnilde, men med lidt erfaring kan man sagtens lave noget lækkert selv. Man kan selvfølgelig også få catering af sushi på enkelte steder, der servere denne lidt utraditionelle ret i nytårsmenuen.

Den nemme:

Når man bestiller catering af nytårsmenuen, så er det helt bestemt vigtigt at den er nem. Derfor kan man vælge de standartløsninger der er rundt omkring. Det skifter selvfølgelig hvad menuen er, men man kan næsten altid finde en god menu for rimelige penge. Næsten alle steder kan man finde oksemørbrad (eller et lignende stykke kød) der har en god appel til alle. På den måde slipper man for folk, der ikke er så store fan af fisk, og man kan nyde aftenen, når appetitten er dækket ind, og så i stedet kræse lidt ekstra for drikkevarerne. Her skal der naturligvis også lidt ekstra på. Det betyder champagne, og så kan man med fordel lave nogle gode drinks. Alt efter hvem man skal lave dem for, kan man gå efter en dry martini eller en brandbil, som begge er lækre nytårsagtige drinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>