Få efterisoleret med papirisolering og hold på varmen

Når man snakker om efterisolering af ældre boliger, så er der forskellige løsninger, som kan bevirke en energiforbedring af huset. Man kan tilføje et solcellesystem og have vedvarende energi på denne måde. Har man et eksisterende og ældre hus, så er det bedste, at få optimeret de gamle bygningsdele, specielt isoleringen. I et ældre hus vil der typisk være lidt eller slet ingen isolering i blandt hulmure og på loftet, samt i terrændækket. Dette betyder, at huset har svært ved at holde på varmen og der altså bliver brugt en masse energi på, at varme huset op og holde en ordentlig temperatur. Derfor kan man foretage en efterisolering. Efterisoleringsopgaver kræver fagmænd, som kan se mulighederne og kan løse opgaven baseret på erfaring og faglig viden. Så sidder du med et energitjek, som viser at huset ikke har et særlig godt energimærke eller har du en mistanke til, at huset ikke er godt nok isoleret, så bør du kontakte en fagmand. I Århus finder du dygtige byggesagkyndige, som kan hjælpe dig med energitjek, samt hvad der er af muligheder for energioptimering. Samtidig finder du i Århus også dygtige håndværkere, som ville kunne hjælpe dig med forskellige opgaver inden for efterisolering og energioptimering. Disse fagmænd vil blandt andet kunne hjælpe dig med papirisolering. Papirisolering er ikke kun godt til nybyg, men specielt også til energioptimering. Det er speciel godt til energioptimeringsopgaver fordi, det er så nemt at arbejde med. Ønsker man at efterisolere hulmure eller eksisterende lofter, så kan man papirisolering blot sprøjtes ind i en eksisterende hulmur, samt ud på et eksisterende loft. Denne type isolering har også mindst lige så gode og nogle gange bedre u-værdier end almindelig isolering.

Få fyldt både hulmure og lofter op med god papirisolering

Ønsker du at spare penge på varmeregningen, så kan dette være muligt, hvis du er bosiddende i en ældre bolig og får efterisoleret og energioptimeret din bolig. Ældre boliger består oftest af ydervægge af mursten og lofter uden meget isolering. Er dette tilfældet i din situation, så har du muligheden for nemt og hurtigt og få energioptimeret din bolig. Med papirisolering vil en fagmand nemt kunne energioptimere hulmure. Processen kræver viden og erfaring, men er ikke så omfattende som man skulle tro. Kort sagt fungerer det på den måde, at der bliver boret små huller i hulmuren, hvori papirisolering bliver sprøjtet igennem og ind i hulrummet. På denne måde bliver dine hulmure proppet med god isolering og huset slipper derved ikke nær så meget varme som før. Ligeledes er denne løsning god til et loft, hvor der mangler isolering. For her kan man endnu nemmere sprøjte isoleringen ud. Det gøres nemt og hurtigt af en dygtig fagmand i Århus området. Papirisolering er især god fordi, den ikke skal skæres ud, men bliver sprøjtet ud og lægger sig derved helt tæt, så der ikke bliver nogen huller for varmen at sive sig igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>