Få malet med epoxymaling i Randers

Når det kommer til at vælge gulv til din nye bolig eller lejlighed, er det ikke bare ligetil. Der er mange muligheder, selv uden for de helt store byer. I Randers kan man vælge mellem ting som trægulve, klinker, tæpper og så videre. En af de slags gulve der er blevet meget populære, er gulv malet med epoxymaling. Epoxymaling giver gulvet en skinnede overflade, der får gulvet til at se nyt og rent ud, hver gang. Det er behageligt at gå på, og ikke oveni heller ikke dårligt for miljøet, så længe man passer på, og respekterer arbejdet og materialerne. Men hvordan får man så lagt epoxymaling, og hvilke gulve kan klare det? Kan man male gulvet selv, eller er det kun professionelle, som kan klare opgaven. Der dukker mange spørgsmål og overvejelser op, når man tager valget om at male sit gulv med epoxymaling. Men det behøves faktisk ikke at være besværligt. Tværtimod er det simplere end man tror, og når man er færdig, står man tilbage med et flot og behageligt gulv.

Sådan maler du med epoxymaling

Når folk taler om epoxymaling, har mange den overbevisning, at det kun er professionelle, der må håndtere materialet. Dette og dog ikke sagen, og faktisk må alle male med epoxymaling. Der er bare nogle faste regler ved brug af malingen, som er meget vigtige at overholde. Hvis du skal bruge epoxymaling i forbindelse med dit arbejde, SKAL du have det, der kaldes et epoxykursus. På kurset lærer man de forholdsregler man skal tage sig, når man håndterer malingen. Det er dig ikke påkrævet at tage dette kursus, hvis du kun skal bruge malingen til privat brug. Malingen kan være meget skadelig, og hvis ikke man passer ordentlig på, kan det være farligt at arbejde med. Kommer huden i kontakt med epoxy, er det ætsende, og kan give permanente skader. Derfor er det vigtigt at man bruger handsker, og godt arbejdsbeklædning, når man bruger malingen. Når sikkerheden er kommet på plads, er det tid til at male. Start med at rengøre dit gulv, så det helt tørt og rengjort. Derefter blandes malingen, efter de påviste forhold. Malingen påføres i lag, med ventetid mellem hvert nyt lag. Når alle lagene er påført, skal gulvet gennemhærdes, hvilket tager ca. en uge. Derefter er gulvet klar til brug.

Hvilke gulve kan man bruge epoxymaling på?

Når man vælger at male sit gulv med epoxy, kan man godt komme i tvivl om, om gulvet overhovedet kan klare malingen. Langt de fleste gulve kan klare epoxymaling, og det er nemt at komme i gang med at male. parketgulv, trægulv, beton, fliser og gulve der er blevet malet eller lakeret før, kan alle klare epoxymaling. Hvis du er i tvivl om dit gulv er egnet, bør du kontakte din lokale gulvmaler. De kan komme med kvalificerede bud, og komme med et tilbud, hvis du gerne vil undgå at ligge gulvet selv. Materialet kan være farlig, men så lange man overholder forholdsreglerne, bør det ikke være et problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>