Få et meningsfyldt arbejde med en zoneterapeut uddannelse

Vil du arbejde med mennesker og kunne hjælpe andre til et bedre liv, så er denne uddannelse noget for dig. Som terapeut laver du behandlinger ved at trykke under vedkommendes fødder og på den måde skabe en kontakt til de indre organer. Over flere gange kan du forbedre patientens livskvalitet og give ny energi til kroppen. Der kan være mange grunde til, at personen har de pågældende symptomer, så du skal undersøge patienten for at få det bedste udgangspunkt for videre behandling. Med denne teknik du lærer på skolen, kan du hjælpe andre mennesker og gøre, at de får et mindre smertefrit liv. Zoneterapi er en over 100 års gammel behandlingsform, som naturligt kan forbedre helbredet. Her i Skandinavien har denne form for terapi sin største tilgang.

Sådan er zoneterapeut uddannelse opbygget

Denne behandlingsform er i dag meget anerkendt og for at uddanne dig i denne teknik, skal du selv betale ydelsen. Det er en uddannelse, som tages på deltid, hvor det teoretiske bliver kombineret med den praktiske form. Du skal være 18 år for at kunne gå i gang med denne beskæftigelse. I Viborg og Hjørring er der mulighed for at få denne uddannelse af høj kvalitet. Den teoretiske del er stor og kræver flittighed og hårdt arbejde. Her vil du have mange spændende fag som anatomi, sygdomslære og psykologi. Du lærer omkring kroppens opbygning, og den måde som kroppen fungerer bedst på i forhold til helbred. Der er du godt rusteret til at skulle vejlede patienter omkring den pågældende situation og kunne hjælpe dem på vej til et sundere liv. Ud over de høje teoretiske fag er der fag som massage og sportsskader, der fokuserer på de rette teknikker. Ud fra nogle refleksområder under fødderne, kan man få kroppen i balance og tilføre energi. Du lærer om de forskellige refleksområder, som kobler sig til de indre organer. På den måde kan kroppens energibalance styres og forbedres ved tryk på undersiden af foden. Til sidst afsluttes uddannelsen med eksamen i forskellige fag, der sikrer et høj faglig niveau til den senere jobsøgning.

Arbejde efter zoneterapeut uddannelse

Efter endt læring skal du ud på arbejdsmarkedet, og her er mange forskellige retninger at bevæge sig i. Nogle vælger at blive selvstændig og arbejde på egen klinik måske i samarbejde med andre terapeuter. Det kan være andre zoneterapeuter eller en kombination af massører og andre behandlingsformer. Her kan du selv bestemme over tiden og udvikle dig i takt med at få mere erfaring. Ellers kan du være ansat hos private virksomheder eller forskellige sportsklubber, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Her kan du behandle medarbejderne og gøre en forskel i at forbedre arbejdsmiljøet. Mange gange kan terapien erstatte det ellers medicinske forløb, som patienten står overfor. Lidelsen kan ved hjælp af teknikken mindskes naturligt, som både er godt for krop og sind. Du kan skabe arbejdsglæde og hver dag gå hjem med en følelse af tilfredsstillelse over den gode behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>