Fang nogle anderledes billeder på ferie med en selfie stang

Hvis du efterhånden er begyndt at være af den overbevisning, at det altid er de samme billeder, du får taget, når du tager afsted på ferie, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det kan være en rigtig god idé, at du får anskaffet dig et stykke tilbehør til dit kamera eller til din smartphone, der giver dig muligheden for at fange nogle lidt anderledes billeder. Der findes flere forskellige former for tilbehør, der kan gøre dette, hvilket f.eks. kunne være et etui, der gør, at du kan tage dit kamera eller din smartphone med under navnet, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den absolut mest populære form for tilbehør i forbindelse med fotografi er en selfie stang. Den kan både fås til et væld af forskellige former for kameraer, men det er dog mest almindeligt at man bruger den til sin smartphone, hvilket kan være alt lige fra en Android-baseret Samsung til en iPhone.

Du behøver aldrig mere selvudløsere eller at undvære alle personer på billederne

Noget af det absolut bedste ved en selfie stang er, at man ikke længere skal være bange for det faktum, at alle ikke kan være med på billederne, og derfor skal man f.eks. heller ikke lade kameraet gå på skift i familien, hvis man gerne vil have billeder af alle personer, som kan bruges til et album eller lignende. Det er derimod muligt for hele familien at være med på de forskellige billeder, for det handler bare om at skyde selfiestangen så langt ud som muligt, da du på den måde nemt vil kunne tage billeder af hele familien. Den kan selvfølgelig også bruges til at tage billeder af dig selv, hvis det er noget, du gerne vil. Faktum er dog, at du med en selfie stang ikke længere skal være bange for, at du ikke kan få det perfekte billeder af dig og resten af familien – og I behøver ikke længere spørge fremmede om de vil tage et billede af jer.

En selfie stang kan ikke kun bruges til billeder af dig selv

Der er mange, der går rundt og tror, at en selfie stang ikke rigtigt kan bruges til andet end at tage billeder af dig selv og tage billeder af flere personer på samme billede. Der er nemlig også mulighed for at tage billeder fra nogle helt andre vinkler end hvad der er mulighed for med et håndholdt kamera – uanset om der så er tale om en smartphone eller et spejlreflekskamera. Hvis du f.eks. kunne tænke dig at skyde et billede, der er blevet taget i fugleperspektiv, så handler det bare om at holde selfiestangen godt op i vejret. Der er dog også mulighed for at dreje en selfie stang, så hvis du f.eks. gerne vil have et billede af noget, som du ikke rigtigt kan komme til med et håndholdt kamera, så kan du også bruge din selfie stang til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>