Folie til din bil, eller foliering i Greve og Køge, kan forlænge dens levetid

Der er mange gode grunde til, hvorfor flere og flere bilejere vælger at få lavet en foliering af deres bil, dette er nemlig ikke blot et trick, der giver bilen et andet udtryk eller gør den mere personlig, der er vigtige fordele, der spiller ind i den nye dille med folie til bil. Man kan i bund og grund sammenligne det at få folie til sin bil med at beskytte ens smartphone med sikkerhedsglas eller beskyttelsesfilm, foliering gør præcis det samme, man kan på denne måde sikre sig selv mod fremtidige regninger for stenslag og ridser i lakken ved hjælp af folie til bil i Greve og Køge. Stenslag i lakken kan med tiden skabe rust, der ikke alene forekommer på stedet for stenslaget, men også kan bevæge sig langs bilens karrosseri under lakken, hvilket med tiden kan gøre at bilen ikke kan gå igennem syn.

Foliering af ens bil i Greve og Køge, kan forhøje markedsværdien.

Hvis man køber en bil direkte fra fabrikken kan det godt betale sig at få et tilbud på folie til bil med i købet fra starten af. Mange vælger denne løsning, da man på denne måde er med til at forhøje markedsværdien, hvis bilen senere hen skal sælges videre til en brugtvognsforhandler eller en privatperson. Da man med folie til bil beskytter den originale lakering kan man præsentere en synligt ny bil til videre salg, når man får pillet folien af igen. Mange brugtvognsforhandlere er villige til at hæve salgsprisen for en bil, hvis den står som ny når salgskontrakten indgås. Med foliering kan man dog også personliggøre ens bil, da man mange steder selv kan have en finger med i spillet når folien til bilen designes, dette kan også forhøje markedsværdien, da man kan tilbyde en anderledes bil til sine fremtidige købere, der får et unikt køretøj.

Sådan foregår foliering i Greve og Køge, påføring af folie til bil.

At få folieret sin bil kan virke som en langsommelig proces, denne proces kan tage op til en uge, da det tager noget tid for folien af hærdes til bilens lak. Det anbefales at man kører sin bil igennem en bilvask inden man afleverer den til foliering, da værkstedet ellers selv skal gøre dette, hvilket kun lægger ekstra ventetid på processen. Bilen skal herefter stå 12 timer før påføringen af folie til bil iværksættes, da bilens originale lak skal nå stuetemperatur før man kan gå i gang. Herefter vil dele på bilen som spejle, lister, antenne og dørhåndtag blive afmonteret og bilen rengøres herefter en sidste gang før folieringen sættes i gang, skal hele bilen folieres kan denne del af processen vare op til 4 dage, da man jo ønsker at opnå det perfekte resultat. For at folie til bil kan sætte sig godt fast til lakken skal bilen herefter stå i stuetemperatur i 12-24 timer, hvorefter de afmonterede dele påmonteres igen også er bilen klar til afhentning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>