Guide til det bedste iPhone tilbehør

Der findes et hav af forskellige slags iPhone tilbehør du kan købe til din telefon. Noget tilbehør er mere essentielt end andet, såsom opladere og høretelefoner. Uafhængigt af hvor essentielt tilbehøret er, findes der mange sjove gadgets, som kan samarbejde med din smartphone og gøre oplevelsen bare en smule bedre. Denne guide vil give dig et overblik over noget af det iPhone tilbehør som findes på markedet, som måske også vil kunne være interessant for dig.

Must-haves inden for iPhone tilbehør

Opladere og høretelefoner. Mange tænker måske ikke engang over, at disse er en form for iPhone tilbehør. De følger bare med i æsken når man køber telefonen. Men hvis man tænker over det, så er disse blandt det mest essentielle iPhone tilbehør, du som bruger kan få brug for. Ud over det originale tilbehør fra producenten som selvfølgelig medfølger telefonen ved køb, findes der en lang række af uoriginalt tilbehør, som på mange måder ligner det originale tilbehør. Hvis eksempelvis din opladers ledning går i stykker, eller dine høretelefoners mikrofon holder op med at virke, kan uoriginale kopier være et attraktivt alternativ, da de ofte er billigere. Samtidig kan man på den måde få opladere og høretelefoner i alle mulige farver og med mange forskellige mønstre, hvorimod producentens originale tilbehør altid vil være hvidt.

Du kan også vælge at købe nogle bedre høretelefoner end dem som følger med. Her kan man finde mange høretelefoner som er blevet godkendt af producenten til at fungere som godt iPhone tilbehør.

Et andet must-have inden for iPhone tilbehør er en holder til telefonen. Dette kan være ekstremt praktisk, hvis man eksempelvis bruger telefonen som gps i sin bil. En holder til telefonen kan nemlig placeres i bilruden, således at man nemt kan se telefonen. Hvis man ikke ønsker at bruge telefonens indbyggede gps, kan man downloade mange forskellige former for gps apps. Der er efterhånden mange som vælger denne løsning frem for at købe en decideret gps, da det er dejlig nemt at have det hele i telefonen. Så har man også altid sin gps med sig på farten. I den forbindelse vil det også være smart at investere i en biloplader, som sættes i bilens cigarettænder. På den måde er man sikker på altid at have strøm nok på telefonen, til at kunne bruge den som gps.

Smart watch – det ultimative iPhone tilbehør

Der er efterhånden mange producenter, der er begyndt at lave smart watches. Et smart watch kan være det ultimative iPhone tilbehør, da uret er forbundet med ens smartphone. Det betyder at man både kan ringe, skrive og modtage sms’er og læse e-mails fra uret. På den måde kan du nemt og diskret få adgang til din telefon også selv i situationer, hvor du helst ikke bør sidde med din telefon fremme.

Uret kan desuden bruges i forbindelse med sport eller fitness, da det kan måle puls og tælle hvor mange skridt du har taget. Så ikke nok med at du får et ur, der kan samarbejde godt med din telefon, kan det også bruges til at holde styr på ens aktivitetsniveau, hvis man ønsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>