Har du mistanke om problemer med hørelsen? Prøv en høreklinik

Når man har dårlig hørelse kan man gå på en høreklinik og få tjekket sin hørelse. Det kan for eksempel være at du efter et langt og aktivt liv på arbejdsmarkedet desværre måtte sande at de mange timer ved forskelige larmende industrimaskiner har nedsat din hørelse og gør at du nu ikke høre så godt som du gjorde før i tiden. Det kan også være at du har været til en koncert hvor musikken er alt for høj og du dermed har fået blæst din trommehinde ind og har fået en høj bib lyd der kører kronisk inde i øret. Dette kaldes tinnitus og er meget ubehagelig og der er mange mennesker som gerne vil komme af med det selv om det næsten er umuligt at slippe helt af med denne lidelse. Mange vil faktisk efter en lang nat ude i byen hvor man har været på alverdens larmende diskoteker opleve at man har den høje meget karakteristiske biblyd i øret.

En høreklinik kan finde ud af hvad der er galt med dine øre

Dette er dog ikke tinnitus men lyden af dine høreceller som dør inde i din øregang grundet for høje lyder. Tinnitus er egentligt ikke en rigtig høresygdom, men snare kan det kaldes for et symptom, der kan skyldes en lang række andre og mere underliggende årsager hvor en af de største af disse årsager er støj som skader ørets funktion. Andre årsager kan være at man har dårlig ørehygiejne og derfor får den smertefuld omgang øreinfektioner. Derudover kan sygdom i hjerte eller blodkar og så forudsige det. Man kan faktisk risikerer at man får en infektion i hjertet som sætter blodets infektionstal op (dette er en måde hvorpå man kan måle hvor højt antal af infektionsramte celler man har i kroppen dette kan så føre til sygdom) samtidig skal man også passe på at hjernesvulster ikke også går ind og skader øret samt kan man i yderste tilfælde også komme ud for at stort følelsesmæssig stress samtidig med man udsætter sig for visse medikamenter også føre til tinnitus og tidligere skader i hovedet kan også føre til skader i øret samtidig med det også kan føre til parkinsonisme i nogle tilfælde, bare se på tidligere professionelle boksere som oplever problemer med dette.

En høreklinik kan hjælpe dig med at alle øre relaterede sygedomme

Til sidst kan meget ørevoks i ørene samt depression forudsige det. Alt dette kan du dog blive tjekket for hvis du går ind på en høreklinik og for foretaget en test af di hørelse. Der ville de kunne kortlægge hvilke problemer som du har og sørge for at du får den bedste behandling der findes om det så er at skulle gå med høreapparat eller noget helt andet. Det vigtigste er at du får det gjort og ikke sider derhjemme og nøler og er bange for at få det ordnet.

Link til en god klinik: http://nordfyns-hoereklinik.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>