Hold boligen varm med en Toshiba varmepumpe

Det nyeste inde for opvarmning af boligen er varmepumper. Det er en moderne måde at sørge for, at der vedligeholdes en behagelig temperatur i din bolig. Og det bedste er, at det er et miljøvenligt alternativ til opvarmning med f.eks. olie eller gas, og at det desuden er et billigt alternativ til gulvvarme eller fjernvarme. Rent faktisk kan man være så heldig at spare helt op til 60% på sin varmeregning, hvis man konverterer til opvarmning med en Toshiba varmepumpe frem for opvarmning med f.eks. gas, olie eller fjernvarme, hvor der anvendes radiatorer eller gulvvarme. En Toshiba varmepumpe er både velegnet til lejligheder, større eller mindre huse og til sommerhuse. Især i sommerhuse er det en god idé med en Toshiba varmepumpe. Det er langt fra alle, der sørger for at holde deres sommerhus varmt om vinteren. Det giver da også mening, når man tænker på, hvor dyrt det kan gå hen at blive, og hvor meget energi der bruges. Men med en Toshiba varmepumpe behøver man hverken bekymre sig om en let pengepung eller højt energiforbrug. Med et sådant apparat kan man nemlig vedligeholde klimaet i sit sommerhus på en fornuftig temperatur hele vinteren over, og man behøver ikke at bekymre sig. En Toshiba varmepumpe har nemlig den klassiske funktion, at den kan holde en konstant temperatur på omkring 8 grader, og på den måde kan man være sikker på, at ingen af de genstande, man har i sit sommerhus, beskadiges af det hårde danske vintervejr og kulde.

Luft/luft varmepumpe

Der findes forskellige typer af Toshiba varmepumpe, der udnytter forskellige kilder til at skabe varme. En af disse er en såkaldt luft/luft varmepumpe, der, som navnet indikerer, virker ved at udnytte den varme, der findes i luften i din bolig. Denne type Toshiba varmepumpe fungerer simpelthen ved at strække varmen ud af ude luften og føre den ind i boligen. Med en sådan luft/luft varmepumpe kan man spare store mængder energi, hvilket er ens betydende med at spare penge. Desuden er det en miljøvenlig løsning og på den måde et mere fornuftigt alternativ til andre former for opvarmning, eksempelvis med gas, olie eller fjernvarme. Toshibas luft/luft varmepumper har et stilrent design, og den har en høj varmeydelse. Man skal heller ikke bekymre sig for, at det er et apparat, der står og larmer, når det opvarmer – Toshibas luft/luft varmepumpe har nemlig et lavt lydniveau og forstyrrer derfor ikke.

Luft/vand varmepumpe

Udover Toshibas luft/luft varmepumpe findes også en luft/vand varmepumpe. Denne form for varmepumpe kan anvendes i husstande eller boliger, hvor man ønsker at gå fra opvarmning ved hjælp af gas, olie, bio eller fjernvarme og over til et bedre og billigere alternativ. Det er både godt for miljøet og for pengepungen at skifte radiatoren eller gulvvarmen ud med en Toshiba luft/vand varmepumpe. Desuden er den nem at betjene og behøver ikke daglig pasning. Hvad enten man anskaffer sig en luft/luft varmepumpe eller en luft/vand varmepumpe, er det en rigtig god måde at forbedre indeklimaet på i boligen.

Kilde: http://gidex.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>