Inspektion af kloak med kloak tv

Det lyder måske som et meget kedeligt tv-program. Kloak tv er ikke et program, du kan se på dit TV lørdag aften i bedste sendetid. Begrebet kendes også under navnet tv inspektion. Det er den nemmeste og billigste måde at se hvordan kloakken ser ud. Med et kamera og en lang stang, kan man hurtigt og nemt føre kameraet ned i kloakken og via en tv skærm oppe på jorden, kan man nemt og bekvemt følge med. Firmaer, der udfører denne form for inspektion af kloakker, har stor erfaring i at lokalisere hvor problemerne er. Gennem tv inspektionen kan kloakeksperten nemt finde de steder, hvor der er problemer. Herefter laves der en vurdering af hvordan problemerne skal gribes an. Hvis du har mistanke om problemer i din kloak, kan det altså være en god løsning af få foretaget en tv inspektion. Uden en tv inspektion vil man gætte lidt i blinde og måske ikke finde den helt rigtige løsning på problemet.

Ved mistanke om kloakproblem

Hvis du har mistanke om et problem med kloakken, kan du med fordel tage kontakt til et firma i Guldborgsund og Vordingborg området. Her findes firmaer, der vil hjælpe dig med problemet. Du skal typisk tage kontakt til din lokale kloakmester, der har stor ekspertise på området. Når tv inspektionen foretages vil kloakeksperten holde øje med eventuelle problemområder. Der kan opstå en lang række forskellige problemer i kloakker. Her kan bl.a. nævnes rotteskader, brud på rør, skader efter rødder, aflejringer af skidt og møg og sætningsskader. Alle disse problemer kan medføre at kloakken stopper til. Ved en tv inspektion bliver det fastlagt hvilket problem lige præcis din kloak har. Ved at tage kontakt til din lokale kloakmester i Nykøbing Falster kan du få et uforpligtende tilbud om en tv inspektion af din kloak og dine rør.

Typer af rørskader

Når tv inspektionen er udført at et lokalt firma fra Nykøbing Falster, har du forhåbentlig fået klarlagt hvilke problemer, der er i din kloak. Disse problemer kan være mangeartede. Et typisk problem er skader på rørene. Der kan opstå skader på både synlige og usynlige rør. Det er nemt at opdage problemer på de rør, der er synlige. Hvis rørene ligger skjult kan det derimod være svært at opdage problemet, og her kan en tv inspektion være en stor hjælp. Hvis du er i tvivl om du har skader på nogle af de skjulte, er der nogle ting du kan holde øje med. Et stoppet afløb, buler i gulv, synlig mug og skimmel, løsnet eller bulet tapet og lugt kan være tegn på skader på rørene. Når du har klarlagt problemet, kan en punktrenovering være fordelagtig. Her reparerer man på rørene uden at grave dem op. Der repareres kun de steder, hvor det er nødvendigt heraf navnet punktrenovering. Denne form for reparation sparer dig for både en masse besvær, men også for en masse penge. Du undgår nemlig besværet med opbrudte gulve og den efterfølgende oprydning af dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>