Kan jeg benytte vandrehjem?

Flere og flere mennesker rykker deres liv ind mod storbyen. Det er også en naturlig del som ung, at når man skal flytte for sig selv, rykker til en af de store byer, som for eksempel Århus eller København. Dette medfører naturligvis en masse andre ting også – når man skal besøge familie, skal man måske op i en lille lejlighed. Dette kan godt give problemer, hvis man stadig er en af de familier, der kommer langt ude fra landet. Man er simpelthen nødt til at finde et sted at overnatte. Både fordi det godt kan blive sent, og så gider man ikke til at skulle køre flere timer hjem om natten, men også fordi at man måske skal drikke en lille en eller to, og simpelthen ikke er i stand til at køre hjem. Man kan dog stadig ikke overnatte i lejligheden, hos den pågældende familie eller de pågældende venner. Deres lille fine lejlighed i København eller på Amager er ikke stor nok. Her er det vigtigt at vide, at der findes gode muligheder alligevel. De flestes første tanke vil nok falde på et hotel. Man er inde i København, og det vil være det mest naturlige. Dette er dog fordi de fleste ikke er klar over, at der findes en bedre løsning.

Vandrehjem – bedre og billigere løsning

Et vandrehjem er et rigtigt fint alternativ til et dyrt hotel. Du kan overnatte en enkelt gang, og det koster ikke særlig meget. De er ikke til at finde, hvis man ikke lige ved, hvor man skal lede, men et par hurtige søg på internettet, så kan man hurtigt finde det nærmeste vandrehjem. Så er der altså ingen undskyldning for, ikke at besøge sine nærmeste – uanset om de bor i København eller på Amager.

Det ses også, at familien og vennerne, i stedet for at tage det store skridt og flytte helt ind til midtbyen, i stedet er rykket lidt til forstæderne. Det kunne for eksempel være i Valby eller Ørestad, hvor priserne ikke er helt så dyre som i København. Her vil det at tage på vandrehjem, måske være mere naturligt, da der ikke er lige så mange store og dyre hoteller. Også her, er det eneste der kræves en hurtig søgning på nettet eller telefonen, og så er der et vandrehjem lokaliseret. I forstæderne som fx Valby eller Ørestad, er folk nok mere tilbøjelige til at bo i huse, så det er ikke sikkert det er lige så relevant med vandrehjem derude, men bliver det nødvendigt, så er de der. Ingen tvivl om det. Man skal dog være opmærksom på, at vandrehjem og hotel ikke er det samme. Man er lidt mere alene på et hotel end på et vandrehjem. Man skal være åben og klar til at møde og snakke med nye mennesker – mennesker man måske aldrig havde troet, man ville komme til at snakke med før. Det er det vandrehjem kan gøre. Skabe en følelse af at man hører til, og at man bliver accepteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>