En låsesmed fra København kan være behjælpelig

En låsesmed i København kan være behjælpelig med mange ting og her er det ikke kun det at låse din bolig op når du har glemt dine nøgler.

Din låsesmed i København kan skifte dine låse

Hvis du bor i en lejlighed og har låst dig selv ude for sådan omkring syvende gang på en måned så kan det være, at din låsesmed i København efterhånden begynder at kende dig. Og efter noget tid tager han sig nok sammen til at sige til dig på en lidt pæn måde, om mon ikke du lige skulle få skiftet den lås ud. For hver gang denne låsesmed i København kommer forbi så er han inde ved bare lige nå at røre låsen og han er ret sikker på, at en tyv ikke skulle bruge mere end et par sekunder før vedkommende kunne være inde i din lejlighed og det er du selvfølgeligt ikke interesseret i. Du kigger med store øjne på din låsesmed i København og han kan godt se hvad det er du tænker. For idet han siger det ændrer dine øjne sig og han kan straks se numre køre rundt over dine øjne og han når at blive helt forvirret og talforvirret selv. Han siger til dig på en lidt forsigtig måde, at det vel ikke er dig selv der skal betale gildet med at få nye låse fordi, at du bor i en lejelejlighed. Og han siger ydermere, at han som låsesmed i København meget gerne vil skrive under på, at det er direkte uforsvarligt og faktisk farligt for dig at bo i denne lejlighed hvis det bliver ved med at se ud som det gør nu og det er du ham evigt taknemmelig for.

Din låsesmed i København kommer tilbage for at skifte låse

Efter en måned tid har du fået det clearet det på en måde med din udlejer, som gør, at vedkommende er blevet lokket med til og endeligt har sagt ja til at betale for, at de låse der er i hele lejligheden de bliver skiftet ud. Selvom din låsesmed i København kun sagde, at hoveddøren skulle skiftes ud så tænker du, at det også kan være meget smart at få skiftet dem ud som er inde i lejligheden og det tænker du faktisk også er ret smart for på nuværende tidspunkt har du absolut intet overblik over hvor mange du har givet nøgler til og hvor mange der kan låse sig ind og ud af dit badeværelse, køkken og alrum. Så nu er dagen endeligt kommet hvor du igen skal se din låsesmed i København. Denne gang er det dog under lidt pinlige omstændigheder, for i dag står du ikke i bikini og badesandaler, eller i joggingbukser, som du har haft på i vaskekælderen eller blot undertøj fordi, at du skulle ned og tjekke postkassen og vidste, at der ikke var nogen hjemme i lejligheden, men lige glemte nøglerne. I dag er det af en mere professionel årsag, at han er her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>