Manillamærker – Gavemærker der vil noget

Har du købt en fødselsdags, jule, konfirmations – bryllupsgave til en, du holder af, skal pakken selvfølgelig krydres med et fint gavekort.

Manillamærkerne er en oplagt løsning. De er super fine, enkle og praktiske. Hullet i manillamærker gør det rigtig nemt at sætte det på pakken, og så har det også bare den perfekte størrelse. Det er ikke for stort, og det er ikke for lille.

De findes i mange forskellige farver, så du kan vælge dem, du synes er pænest, og dem som passer bedst til resten af den enkelte gaves indpakning.

Manillamærkerne findes også i forskellige størrelser, så du kan derfor også vælge den størrelse gavemærke, du synes, passer bedst til den enkelte pakke. Skal du eksempelvis give et par øreringe i fødselsdagsgave, bliver pakken nok ikke så stor, og så kan det være rigtig fint at kunne vælge et manillamærke, der ikke er så stort, så det på den måde matcher pakkens størrelse. Skal du derimod eksempelvis give en kaffemaskine i julegave, er pakkens størrelse nok større, og det kan derfor i det tilfælde være rigtig smart at kunne finde et manillamærke frem, der matcher størrelsen på den pakke.

Andre ting manillamærker også kan bruges til

Umiddelbart er manillamærker kun til for et formål. Nemlig at blive brugt som gavemærker på pakker. Men de kan faktisk have flere gøremål. Man kan eksempelvis bruge dem som huskesedler.

Mange mennesker laver huskesedler til dem selv for at huske alle de ting, man nu skal kunne huske i en travl hverdag.

I stedet for bare at finde en hel normal lap papir frem, kan det faktisk være rigtig smart og praktisk at bruge manillamærkerne som huskesedler. De har en rigtig fin størrelse som huskeseddel, og så er det også rigtig smart, at der er et hul i mærket, som man jo normalt bruger til at hænge mærket fast til en pakke, men som faktisk også kan være rigtig smart i forhold til at hænge huskesedler op på en opslagstavle.

Hullet passer nemlig helt perfekt til, at der kan sidde en nål og holde manillamærket oppe på en opslagstavle. Det er super smart og rigtig praktisk.

Sæt dit personlige præg på manillamærkerne

Er det op til jul, eller skal du snart til en fødselsdag? Er det tilfældet skal du selvfølgelig have en gave med, og det er super fint at krydre gaven med et manillamærke. Men ønsker du at gøre manillamærket lidt mere personligt, kan du sætte dit personlige præg på mærket.

Du kan eksempelvis tegne et mønster rundt i kanten på dine manillamærker, eller du kan tegne et hjerte over i’erne i stedet for den klassiske prik. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan du kan sætte dit helt eget personlige præg på det manillamærke, der skal sidde på den gave, du skal give. Du kan selv være kreativ og finde lige netop din måde at sætte et personligt præg på manillamærkerne.

Det er derfor rigtig smart, at manillamærkerne er så enkle og neutrale, for så er der bare mere plads til at lade din kreativitet udfolde sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>