Mødebooking bør outsources til et bureau

Hvis du ikke allerede arbejder med mødebooking, så begår du en stor fejltagelse. Der er nemlig rigtig mange kunder at hente ved at arbejde med mødebooking, så hvis det ikke allerede er en salgsform, du arbejder med, så kan man roligt sige, at du går glip af rigtig mange kunder. Du vil med garanti ikke gå glip af kunder, så derfor gør du også klogt i, at komme i gang med at arbejde med mødebooking så hurtigt som muligt. Det skal dog ikke være hurtigere end at du selv kan følge med, for det handler naturligvis også om at finde et helt rette bureau, som kan stå for arbejdet med mødebooking, så du og dine salgskonsulenter kan tage ud og besøge kunden.

Kan jeg ikke selv sætte møder op?

Der er med garanti rigtig mange, der sidder og tænker, om de ikke bare selv kan sætte sig ned og ringe ud til potentielle kunder, for at forhøre om, hvorvidt de kunne have interesse i et møde omkring dine produkter og/eller ydelser. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der er lige gode til at arbejde med mødebooking og generelt blot salg over telefonen. Hvis det ikke er noget, du er helt sikker på, at du føler dig komfortabel med, så er der slet ikke nogen grund til, at du forsøger dig med det, for det vil blot være spild af din tid. Du er bedre tjent med at finde et bureau, der kan klare arbejdet for dig – det får du mere ud af.

Hvorfor vælge et bureau til mødebooking?

Den primære årsag er naturligvis, at du dermed selv slipper for at gøre det, så du kan investere din tid i dét, du mener du er bedst til. Ikke nok med det, så vil du også hurtigt finde ud af, at hvis du får et bureau til at varetage din mødebooking, så vil der pludselig blive booket langt flere møder – og ofte vil det faktisk også være billigere for dig at udlicitere sammenlignet med at bruge enten din egen tid eller dine salgskonsulenters tid på det, da du og dine salgskonsulenter dermed kan fokusere på at lukke aftalen med de kunder, der har accepteret et møde. Derfor kan du hurtigt komme til at tjene langt flere penge ved at udlicitere din mødebooking til et telemarketingbureau – dem findes der heldigvis mange af.

Sådan finder du det rette bureau

Der findes flere forskellige måder at afregne på, når det kommer til mødebooking, så det vil selvfølgelig være nemmest at sortere i dine muligheder. Du har blandt andet mulighed for at afregne på baggrund af hvert booket møde, men du har ligeledes også mulighed for at betale et beløb up-front, og så ikke betale for hvert booket møde. Du skal finde den afregningsmetode, der passer dig bedst og derefter finde et bureau med en god trackrecord og en række gode referencer, når det kommer til mødebooking, som gør brug af den afregningsmetode, som du foretrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>