Når du vil have en optimal tagløsning – tegl

Er du ved at beslutte dig med hensyn til, hvilken tagtype der skal på din bolig, og er tegl en af dine absolutte favoritter?

Hvad enten du er i gang med et nybyggeri eller en renovering af en allerede eksisterende bolig, og du nu står over for at skulle træffe en beslutning om dit nye tag, så er det absolut afgørende for at få den bedst mulige løsning, at du sætter dig godt ind i, hvad for eksempel et tag af tegl er for en størrelse.

De fleste af os har hørt ordet før, og vi ved lidt om det. Tegl forbinder vi ofte med kvalitet og holdbarhed, men helt sikkert også med en lidt dyrere løsning.

Tegl – danskernes favorit gennem generationer

Der er ingen tvivl om, at tegl har været danskernes favorit i mange år. Ja, faktisk i flere generationer, og det er fuldt ud forståeligt, for kvalitet fornægter sig jo som bekendt ikke. Rent æstetisk, udseendemæssigt, passer tegl fantastisk til den danske byggestil, og det gør den, fordi den fås i et væld af overflader, former, farver og størrelser. Her er det med andre ord muligt at få en individuel og personlig tagløsning, der passer til din bolig, samtidig med at teglen får den til at fremstå klassisk og harmonisk.

Tegl er et særdeles klogt valg, hvis du vil have et miljøvenligt materiale, og det vil rigtigt mange i dag. Det er nemlig et naturligt materiale, hvor du ikke får tilsætningsstoffer med i købet, og det tiltaler naturligvis mange miljøbevidste boligejere. Tegl består udelukkende af kalk, grus, cement og vand, og du er dermed sikret et robust materiale, der herudover er godt for miljøet. Da tegl brændes ved en ekstrem høj varme, får du et yderst holdbart materiale, som i de fleste tilfælde har en levetid på mere end 50 år. Det er naturligvis en fordel, da du så ikke behøver at bekymre dig om en eventuel udskiftning af dit tag sådan lige med det samme, og dermed undgår at skulle finde økonomi til dette.

Et tag af tegl er en vigtig investering

For der er tale om en større investering, når der skal nyt tag på huset. Det er nok den største udgift, du vil opleve i forhold til din bolig, i hvert fald når man ser bort fra selve byggeriet af boligen, og det er derfor noget, som skal tages yderst alvorligt.

Inden du beslutter dig for et tag af tegl, er det dog vigtigt, at du afdækker de behov og krav, som du måtte have i forhold til et nyt tag. Opfylder tegl dine forventninger? Passer det æstetisk ind i byggestilen? Hvad med farver og former? Hvilken pris skal der regnes med?

Det er alle spørgsmål, som er vigtige at få svar på, og det gøres ved, at du kontakter en specialist inden for tagdækning. Han kan rådgive dig professionelt om dine muligheder i Thisted og Herning, så du får lettere ved at træffe en beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>