Peter var aldrig helt tilfreds 


Peter Clausen havde, set udefra, et fantastisk liv. Desværre følte han slet ikke selv, at tingene var helt som de burde være. Peter arbejdede i en betydningsfuld stilling, havde faktisk sit drømmejob og tjente gode penge. Privat var han godt gift med Susanne og sammen havde de tre voksne børn, som for længst var fløjet fra reden. I fritiden spillede han golf og tog på rejser. På trods af alle de gode ting i Peters liv, var han plaget af en inderlig utilfredshed som sin tilværelse. Han vidste godt, at han burde være yderst tilfreds og glad for det hele og derfor følte han også en nagende dårlig samvittighed.

Negative tanker og utilfredshed på trods af velstand og medgang, giver bivirkninger af sort samvittighed og det er en trist spiral at hænge fast i. Ikke desto mindre går mange danskere, der burde have det godt, rundt og kæmper med sådanne kedelige tankemønstre, der forhindre dem i at nyde livet fuldt ud. Peters historie er bestemt ikke spor unormal.

Et foredrag om forandring gav Peter nyt livsmod

I lokalavisen så Susanne en dag en stor annonce for et foredrag om forandring. Hun foreslog straks Peter, at de tog afsted sammen, for hun var ved at være godt træt tingenes tilstand. Peter var lidt svær at overtale, for han frygtede en masse overgearet snak og lommepsykologi af værste skuffe. Han endte dog med at tage med for Susannes skyld og det kom han bestemt ikke til at fortryde. Det blev en rigtig god og meget inspirerende aften for Peter. Foredraget blev lidt af en øjenåbner. Peter kom til at indse, at han selv bar ansvaret 100 %, hvis noget skulle forandres både i hans mentalitet eller på det daglige plan. Han måtte omgående stoppe med at længes efter noget, som han ikke vidste hvad var eller selv begynde at kigge sit liv efter i sømmene og finde ud af, hvad han gik og savnede, så han kunne handle på det. Til en start øvede Peter sig i at fokusere på alt det gode, som han faktisk allerede havde, men nok gik og tog for givet.

Der er sket store forandringer i Peters liv , men det er primært i den måde han selv anskuer det på. Susanne har igen fået en glad mand. I dag virker det næsten utænkeligt, at han for noget tid siden følte sig fastlåst og utilfreds.

Vil du også skabe ændringer i din tilværelse?

Har fortællingen om Peter givet dig mod på, at komme i gang med at skabe en positiv forandring i dit eget liv, så er det bare om at få begyndt. Vent ikke på, at ændringer skal ske, sæt dem selv i gang allerede i dag. Der findes mange gode bøger om emnet, kig på det lokale bibliotek eller hos boghandleren. Online er der også meget godt og inspirerende læsestof for alle der vil begynde at sætte skub i forandringer. Hold øje med muligheden for at høre et godt foredrag, de afholdes løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>