Scandlife Danmark ApS

Scandlife Danmark ApS er en virksomhed som står bag en masse klinikker i Danmark som er smerte og slankeklinikker. Disse klinikker er kun for kvinder, og man skal være over 18 år gammel for at man kan få behandlinger i disse klinikker og derudover kan man ikke blive behandlet hvis man er gravid eller bærer pacemaker. Dette er for at sikre at behandlingen virker, og at der ikke går noget galt med de kvinder som bliver behandlet på disse klinikker. Det er udelukkende kvindelige ejere og medarbejdere, hvilket gør at man ikke behøver at være blufærdig som kvinde når man skal have en behandling hos dem. Der findes en del symptomer som gør at man ikke kan få behandling med elektroder, og dette skal man undersøge inden man kontakter en klinik.

Scandlife Danmark ApS bygger på tre principper

Klinikkerne rundt omkring i Danmark hedder ikke Scandlife Danmark ApS, og derfor skal man lige undersøge navnet. Klinikkerne rundt om i Danmark bygger på tre principper som skulle hjælpe. Først og fremmest er det kost, hvor der vil blive lavet et program hvor kosten er i fokus, og dette henvender sig til kvinder som gerne vil tabe sig. Der er ingen kostplaner som er ens, og derfor får man individuelle programmer, og især man er i gang med dette program, vil man lære meget om nye kostvaner som kan hjælpe både dig selv og din familie. Mange tænker om at tabe sig på vægten når man skal tabe sig, men det er mindst lige så vigtigt at tabe sig i centimeter, og det er det der er fokus på i disse klinikker. Fedt fylder meget mere end muskler, og derfor er det vigtigt at tabe sig i fedt og ikke i vægten, for hvis man tager på i muskler, så er det ikke sikkert at man taber sig meget på vægten. Når man taber fedt, så betyder det at man kan gå en størrelse ned i tøj, og dette er ikke sikkert bare fordi man taber sig på vægten.
Det næste princip er aktivitet, og her er der tale om træning. Det handler om at holde ens muskler i gang og de skal være i form, hvilket vil øge muskelmassen, og man vil have sunde muskler. Her bliver der igen lagt forskellige programmer til træning, som kan træne ens muskler og samtidig kan tabe sig i vægt og fedt. I disse klinikker som kun er til piger er det vigtigt at det opstrammer kroppen, og det er der især fokus på ved disse forskellige programmer som bliver lagt individuelt.
Det sidste princip der er fokus på, er motivation. Alle ved hvad der skal til for at tabe sig, men mange mangler motivationen til at gøre det, og dette bliver der lagt stor vægt på her. Det er især den mentale motivation, hvor det er tankerne man skal have styr på, for har man det, så har man også større mulighed for at tabe sig. Tager man disse principper til sig, så er det muligt at begynde at tabe sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>