Spar på energien og vær mere miljøvenlig overfor vores verden!

Vi lever i en verden, hvor vi bliver nødt til at passe på hvad vi gør med den! Hvis vi ikke vil ende med at ødelægge den jord vi bor på, må vi ændre vores vaner og tilgange til livet. Der er massere der kan blive gjort, for at gøre verdenen mere miljøvenlig, så vores jord ikke bliver skadet på samme måde, som den gør nu. Der er også andre grunde for at spar på energien. Ud over at det giver en mere miljøvenlig tilgang til hverdagen og hvordan jorden bliver behandlet, kan det spare en masse penge at spare på energien.

Hvordan kan det gavne en selv at spar på energien?

Det kan selvfølgelig gavne en ved, at jorden består og ikke tager skader. Men det er en helt anden sag, som vi ikke vil mærke på vores egne kroppe. Det vil være vores fremtidige relationer der vil mærke den side af sagen. Det vi selv vil kunne mærke, er at ved at spar på energien, kan vi også selv spare penge. Ved at bruge mindre energi, spar vi på vores penge. Man bruger f.eks. energi når vi varmer vores huse op. Her kan vi tage mere tøj på, så der bruges mindre energi. Man kan også få installeret et mere isoleret tag eller mere isoleret vægge. Dette vil i længden kunne spare sig på ens økonomi. Hvis man investere i isolering, behøver man ikke bruge lige så meget varme. Når ens hus er isoleret, vil varme ikke slippe ud. Så vil det spar på energien man bruger i ens hverdag. Dette kan være en god løsning for at spare på energien. Med spar på energien, spare du også på dine penge. Og hvem vil ikke gerne spare der hvor man kan spare på sine penge? Vi vil alle sammen gerne have flere penge at bruge af, i stedet for at bruge dem på for meget energi.

Hvordan kan det gavne jorden at spar på energien?

Ved at spar på energien, bliver det lukket mindre affaldsstoffer ud i atmosfæren. Når atmosfæren og ozonlaget skades, kan solen lettere trænge ind til vores jord og ændre vores klima. Det kan forårsage global opvarmning. Global opvarmning giver en varmere jord, hvos isen smelter og ændre på forholdene i Golfstrømmen. Dette vil skabe stor ændringer, som er en del af den globale opvarmning. Alt dette kan man hjælpe jorden med at undgå, ved at spare på energien. Hvem ønsker at jorden bliver så opvarmet, at isen smelter og havstandene stiger? Det er kun dårlige tegn, og ændringer er der ikke brug for til jordens klima. Det skal blive som det er eller forbedres. Med at spar på energien, er man mere miljøvenlig. Man kan spare på energien, ved at bruge mindre varme i huset. Dette er en god måde at spar på energien. Der er flere måder hvorpå man kan spare på energien, og være mere miljøvenlig selv. Der skal bare undersøges og så er man godt på vej !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>