Spar tiden og køb en skægtrimmer

En revolution inden for videnskab

Ved du hvad der er en ægte revolution inden for videnskaben? Det skal jeg sige til dig min ven. Det var ikke den trykte bog, for nej selvom det skabte en videnskabelig renæssance i Europa så er det ikke den trykte bog jeg nu kommer med for at sige til dig hvad der er verdens bedste revolution inden for videnskaben. Var det så det, at vi kunne flyve og transportere ting over tusinde af kilometer på næsten ingen tid? Og nej det er det skam heller ikke min fine ven, men godt gæt. For selvom det fuldstændig har ændret hvordan verden ser ud i dag, så er det altså ikke det jeg vil snakke om i dag, du får endnu et gæt. Er det så internettet? Nej, selvom denne artikel du læser lige nu er blevet leveret til dig gennem nogle serverer et eller andet sted i hvor-ved-jeg, så er det faktisk ikke internettet med sin globaliserende effekt og muligheden for, at snakke med enhver uanset distance og beliggenhed.

Nej, det er faktisk skægtrimmeren jeg er kommet for at snakke med dig om i dag. ”Skægtrimmeren”, siger du sikkert til dig selv ”hvordan i alverden kan denne ting klassificeres som at være en videnskabelig revolution? Dette giver ingen mening, denne artikel er noget værre rod, jeg har brug for en kop kamillete!” Og ja, du har måske ret at det er en lille smule overdrivelse, men det er kun for at fremme forståelsen du ved. Og ro på med den kop kamillete. Prøv at slå røven i sædet og lad mig forklare dig præcis hvorfor det er, at skægtrimmeren er en genstand alle og enhver bare skal eje. Først og fremmest sparer den dig bare så meget tid, at det ikke engang er sjovt at diskutere. Har du nogensinde gerne ville lære at spille guitar eller måske et nyt sprog? Køb en skægtrimmer og brug den tid du sparer på at blot at trimme dit skæg til at lære et nyt sprog eller instrument. Det giver en glæde i livet der ikke kan måles.

Læs denne test og se hvilke der er bedst.

Gør det nemmere

Det hele handler egentlig bare om, at livet skal være lettere for os. Er dette egentlig ikke i bund og grund hele meningen med teknologi? Er det ikke bare ting vi opfinder så vi kan gøre ting vi allerede kan gøre, bare nemmere? Manden der opfandt hjulet må trods alt have været en hamrende doven gut eftersom han satte sig ned og opfandt en ting der lod ham trille ting i stedet for at bære dem som alle sine andre venner. Lige såvel er skægtrimmeren en opfindelse der er designet omkring at spare dig så meget tid ved at undgå at skulle bruge den på ligegyldige ting, når du egentlig meget heller bare vil ud og opleve verden hvilket jeg vel også forstår, for er det ikke meningen med livet at man bare får foretaget sig de ting man virkelig gerne vil? Og hvor mange har egentlig lyst til at stå foran spejlet og kigge på sit skæg i evigheder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>