Står du og mangler lædermøbler?

Mange danskere står og vil gerne have nye møbler, så hvorfor ikke vælge lædermøbler? Lædermøbler er nemlig klassiske og flotte møbler, som kan bruges ind i ethvert hjem. 

Derudover symbolisere lædermøbler også at man har en flot stil og styr på tingene. Vennerne, kammeraterne eller familien vil blive misundelige når de kommer på besøg og ser jeres flotte lædermøbler.

Hvis du vil købe dine lædermøbler hos os, kan vi love dig at du vil få den bedste rådgivning om lædermøbler. Vi har nemlig nogle af nordeuropas største møbelhuse, hvor vi sælger smukke lædermøbler.

Vi har også et møbelhus på Sjælland ved Glumsø, hvor du er hjertens velkommen til at få vejledning, når du skal vælge lædermøblerne.

 

Fuldend dit hjem med lædermøbler

Hvis du gerne vil have at der er en rød tråd mellem dine møbler, så kan vi også tilbyde dig dette. Vi har nemlig læderstole og lædersofa som kan gøre din stue komplet.

Vi sælger ligeledes sofaborde og stressless tilbehør, så du ikke behøver at gå ud til andre, men blot kan handle det hele hos os.

Læder kan godt være dyrt, da det er mange penge, som man skal ligge på en gang. I det lange løb, vil det dog kunne betale sig, da det har en lang levetid – det eneste du skal gøre er bare at pleje lædersofaerne.

Når du skal vælge lædermøbler, skal du have gjort dig nogle overvejelser om hvilket slags læder du gerne vil have. Når vi snakker om læder, er der typisk 4 forskellige ‘hovedgrupper’.

  • Anilin
  • Semianilin
  • Læder med overfladebeskyttelse
  • Nubuck

Hvert læder har sine egne fordele og ulemper, og det vil derfor være op til dig hvad du gerne vil have. For eksempel er Anilin uden overfladebeskyttelse, da det er læder som minder meget som den ædle hud.

Semianilin derimod har en lille overfladebeskyttelse, hvilket gør at det er beskyttet mod grove påvirkninger som kommer udefra. Vælger man at købe læder med mere overfladebeskyttelse, vil man være mere beskyttet ift. hvis man skulle spilde vand ned i sofaen eller stolen.

Den sidste lædertype som du kan vælge er Nubuck. Nubuck er forarbejdet, hvilket gør at man får en mere ru overflade. En af ulemperne ved denne type læder, er at den ikke er beskyttet vildt meget, men kun lige har fået det basale – så at sige.

Vil du have en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige lædertyper er du velkommen til at kontakte os på telefon, eller ved at komme hen til vores møbelhus på Sjælland.

Lædermøbler fås i mange mærker

Ligesom med alt andet, så er der også mange møbelmærker, som du kan vælge imellem når du skal købe lædermøbler.

De mange mærker gør at du kan få forskellige designs, former og lignende, uden at du behøver at gå på kompromis – Blandt de mest populære kan vi nævne Stressless, Natuzzi og Chesterfield.

Vil man have lædermøbler, som er lavet lokalt, så har vi også Haslevs Møbelsnedkeri og Skippers Møbler. Du spørg og så har vi det, eller vi kan se om vi kan skaffe det til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>