Sussie fik perlesten til haven for at holde ukrudtet langt væk

Sussie er en helt almindelig kvinde med mand, børn, bil, hus og have. Hun går på arbejde til hverdag og passer sin familie, men noget, som hun fuldstændig har opgivet at holde i orden og passer, er hendes have. Lige meget hvor meget hun arbejder ude i den, så kommer der straks ukrudt op igen efter ingen tid. Dette kan blive meget tidskrævende og i længden ikke særlig sjovt. Men derfor er det rigtig godt, at der findes alternativer til at gå rundt og hive ukrudtet op hele tiden. Sussie fandt nemlig ud af, at man kunne få perlesten i ens have for at holde ukrudtet væk. Man kan for eksempel vælge at lave et ekstra tykt lag på fem cm for at holde det væk. Men det Sussie valgte at gøre var, at anskaffe sig en fiberdug, som lægges under perlestenene. Med denne metode fik Sussie ikke længere problemer med ukrudtet.

Sussie fik også glæde af perlesten på andre måder

Ud over, at Sussie nu ikke længere skulle stresse over og blive sur over ukrudtet, som hele tiden dukkede op, så fik hun også glæde af det på andre måder. For det første fordi hun nu kunne tilbringe mere tid sammen med sin familie og være mere produktiv på sit arbejde med den større overskud. Men hun blev også meget gladere for sin have generelt. For sådanne perlesten kan give liv til hele haven. Perlestenene er i forskellige nuancer og farver, som giver spil og liv i ens have. Man kan vælge at få dem i røde og brune nuancer, men Sussie valgte at få dem i en klassisk sort og grå nuance. Efter hun fik perlesten har hun også tilbragt mere tid ude i haven med sin familie, da haven netop har fået dette liv i sig, og de nyder derved at sidde på deres terrasse og hygge sig sammen.

Se hvor Sussie købte perlesten – Klik her.

Sussies nye perlesten gav hen inspiration til videre udvidelse af haven

Efter at Sussie fik perlesten for at holde ukrudtet væk, så har hun også fået endnu mere inspiration til videre at udvide og skabe haven på ny. Hun har derfor valgt at bruge tid på at designe haven om, og fået nye dimensioner og nuancer i haven som smukke blomsterbede og livelige træer. Hun har derved udvidet haven til at udfolde mere liv end nogensinde. Børnene er også begyndt at komme med ud og hjælpe med arbejdet og lege sammen med hinanden.

I weekenderne inviterer de venner på besøg i den nye smukke have, hvor de griller og hygger sig sammen. Når børnene er hos venner og bedsteforældre, så sidder Sussie og hendes partner ude i haven sammen og nyder en kop god flaske rødvin, og får noget kvalitetstid sammen. Og alt dette er på grund af, at hun valgte at få perlesten, som skulle holde ukrudtet væk, men som nu har udviklet sig til noget helt andet med en masse liv i hverdagen for familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>