Værd at vide om hosting og webhoteller

Den digitale udvikling buldrer derudaf og selvom man forsøger at følge med, så kan det godt være en smule svært. Noget af de helt nye er, at de fleste i dag har deres egen hjemmeside uanset om det er til en lille virksomhed, et stort selskab eller blot til at dele billeder, som man tager i det private. Hvis man vil ud i den store verden og blive set, så skal man have en hjemmeside. Men hvis man skal have en hjemmeside, så kræver det først nogle helt grundlæggende ting, som kan være svære at holde styr på. En af de vigtigste ting, når det gælder hjemmeside, er den hosting og de webhoteller du vælger at bruge. Det er nemlig her din hjemmeside har sit hus og derfor er der nogle ting, som skal være i orden, hvis man gerne vil have gode resultater.

Den rette hosting til din personlige side

Hvis man blot har en personlig side, hvor man måske deler nogle billeder af sin kat eller en lækker dessert, man lige har lavet, så er kravende til den hosting du vælger ikke så store. Her er det nemlig ikke vigtigt, at siden er oppe 24/7 eller at svartiden er vanvittig hurtig. Ja, selv sikkerheden behøver faktisk ikke at være i top, for det er hverken personfølsomme oplysninger eller kreditkortnumre du har på din hjemmeside. Derfor kan man ofte slippe ret billigt, når man skal vælge hosting til en personlig side. Her starter man bare fra bunden og tager det billigste. Hvis ikke man er tilfreds, så kan man altid opgradere, da det ikke ligefrem er fordi det haster. Jo mere trafik siden har, jo mere skal den også opgraderes, da det kræver en større båndbredde og mere serverkraft.

Hosting og webhoteller til erhvervsdrivende

Taler man derimod om en virksomhed, så er billedet lidt noget andet. Mange virksomheder har nemlig deres butik online, hvilket betyder, at det hele skal være i orden. Sikkerheden er her en ret vigtig parameter, da det er folks kreditkortoplysninger og andre personfølsomme oplysninger, som hjemmesiden skal indsamle. Ligeledes skal hjemmesiden være hurtig og den må ikke være nede for lang tid af gangen. Det betyder, at man ikke skal gå på kompromis og ofte må vælge en af de lidt dyrere løsninger, så man er sikker på, at man får det man har brug for hos sine webhoteller. Lange svartider og dårlig oppetid betyder, at du mister kunder.

Gå efter kvalitet først – pris sidst

I teorien er det sådan set ligegyldigt, om du er virksomhed eller bare har en lille privat side. Når du skal finde en god hosting, handler det blot om, at du skal finde det webhotel, som har den bedste kvalitet og lever op til de krav, som du stiller. En vigtig ting er, at du ikke må tage udgangspunkt i prisen. Tag udgangspunkt i kvaliteten og vælg så den billigste løsning derefter. Så er du sikret, at du får et ordenligt resultat.

Læs mere på http://www.hostingguiden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>