København er som bekendt Danmarks største by. Den er også det tætteste, Danmark kommer på at have en rigtig metropol. Her er der masser af liv, masser af mennesker og masser af gang i gaden, både når det kommer til kultur, fester og den kulinariske scene.

Det er altså på mange måder utrolig fedt at bo i København. Men som med så mange andre ting her i livet, så kommer det søde tit med det sure. For samtidig med at det er ekstremt fedt at bo i en så stor og levende by, så kan det også have sine besværlige sider.

Svært at få tid til tandlæge i København

En af disse kan være, at der, når det kommer til læger og tandlæger, ikke altid er et udbud, som matcher efterspørgslen. Det vil sige, at der godt kan være rigtig lange ventelister til et tjek hos tandlægen eller lægen.

For mange mennesker gør dette nu heller ikke så meget. De har ikke akut brug for hjælp, men skal blot til et tjek af den ene eller den anden art. Har man brug for en lægetid lige her og nu, så kan man i værste tilfælde kontakte vagtlægen. Det er dog ikke altid helt så let med en tandlæge.

Hvad er akutte tandproblemer?

Grunden til at der ikke er et lige så veletableret og velkendt system til akutte tider hos tandlæge i København, er at det ikke er lige så ofte, at folk har brug for en akut tandlægetid, som at de har brug for en akut lægetid.

Men akutte tandlægeproblemer kan sagtes opstå. Et fald på cykel kan resultere i knækkede tænder, der skal fikses før roden tager for meget skade. Eller man kan komme til at døje med tandpine, der er så ulidelig, at man ikke kan vente flere dage på en konsultation.

Sådan gør du

Når man pludselig har brug for en akut tandlæge i København er der ikke ét bestemt sted, man kan ringe hen. Der er nemlig flere muligheder, når det kommer til tandlægebehandling uden for de normerede åbningstider.

Tit er det den enkelte tandlæge og den enkelte klinik, som selv bestemmer, om de vil fungere som en akut tandlæge. Derfor skal man tjekke de forskellige tandlægeklinikkers hjemmesider, for at se på vilkår og åbningstider. Herefter kan man ringe og bestille tid akut.

Andre priser?

Ligesom tandlæger har magten til selv at fastsætte priser ved normale behandlinger, bestemmer de også selv vilkårene for de akutte. Derfor er det svært helt bestemt at sige, om en akut behandling kan komme til at koste mere end en normal behandling eller ej.

Det ses dog ofte, at tandlægerne ikke vælger at tage ekstra for behandlinger uden for de normale kliniktider. De vælger i stedet at udøve en særlig service, fordi de gerne vil hjælpe deres kunder. Derfor behøver man ikke at være bange for, at en akut tandlæge i København vil tage overpris.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *