En fodboldtur kan være et af de største øjeblikke i dit liv. At rejse hen for at se dit yndlingshold spille er oftest en oplevelse, du kan se tilbage på med et kæmpe smil. En fodboldtur er nemlig også noget mange drømmer om. Der er noget helt specielt ved at se spillere som Ronaldo, Messi og van Dijk i virkeligheden. Ikke nok med dét, så kan du også se dem på nogle af verdens største stadioner i nogle af verdens største byer.

Her er en række anbefalinger til den komplette fodboldtur.

En tur til den engelske liga

Premier League, den engelske liga, er ofte omtalt som den hårdeste liga i verden. Derfor er det også muligt at se nogle af verdens allerstørste fodboldstjerner. Ikke nok med det er de britiske fans noget for sig og bestemt en oplevelse i sig selv.

Om rejsen går til London, Liverpool eller Manchester er ligegyldigt. Der findes masser af god fodbold i England, og er du dedikeret fan af nogle af de seks store hold (Arsenal, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Manchester City og Liverpool) byder de på fodbold af absolut øverste hylde.

Ned til varmen og La Liga

Ganske vist er Ronaldo ikke længere at finde i den spanske liga, men det betyder ikke, at en rejse til Spanien vil være forgæves. Er man kæmpe fodboldfan, er en tur til sydens sol helt klart et must. Her er det især hovedstaden Madrid og kystbyen Barcelona, der trækker. To byer med masser af god mad og interessant kultur, men også med fodbold i verdensklasse. Rivaliseringen mellem FC Barcelona og Real Madrid, også omtalt som El Clasico, er bestemt en oplevelse værdig.

Derudover spiller Barcelona på et af verdens største stadioner. Camp Nou har plads til 99.354 tilskuere og er altså et stadion af en helt anden kaliber end, hvad vi kender til herhjemme fra.

Masser af muligheder over hele Europa

Europa byder på en masse god fodbold. Ikke blot i de største ligaer som La Liga og Premier Leauge. Tyskland, Italien og Frankrig har også store ligaer, der er værd at følge med i. Fælles for alle landene er, at de alle har flere hold med i Champions League.

Skal man afsted for at se én kamp, er det anbefalesværdigt at vælge en Champions League kamp. Her er toppen af europæisk fodbold samlet og dermed fodbold af allerhøjeste klasse. Helt sikkert noget, du vil huske resten af dit liv. 

Kilde: Ronaldo.com

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *