Hvor kan jeg låne penge?

Mangler du lidt penge til fx en fodboldferie eller en ny computer? Har du svært ved at overtale din bank til at låne dig pengene? Så er der stadig andre muligheder.

Det kan være svært at overtale bankerne. Selvom din økonomi er god, og du er sikker på, at du vil kunne betale lånet tilbage. Selvom alt ser godt ud, kan banken være tung at danse med. Men derfor behøver du ikke at opgive din drøm. Du kan stadig låne penge.

Har du kassekredit i banken, så kan det være fristende bare at trække på den. Det er nemt. Men pas på. En kassekredit har ofte en høj rente. Med en minimal arbejdsindsats vil du kunne spare penge ved at finde et lån med en lavere rente.

Lån hos Anna Finans

Du kan låne penge hos Anna Finans, så længe du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Lånet bliver finansieret af Basisbank, så du låner af en bank, men skal ikke leve op til de samme krav, som du normalt skal i en bank.

Du låner online og skal bare leve op til deres få krav. Du må ikke være registreret i RKI, du skal være myndig og bo fast i Danmark, og du skal have en fast indtægt. Anna Finans spørger dig ikke om, hvad du skal bruge pengene til, og de kræver ikke sikkerhed.

Stor fleksibilitet

Et lån hos Anna Finans er yderst fleksibelt og gør livet nemmere for dig. Du kan selv bestemme, hvor meget du vil låne imellem 3.000 og 75.000 kr. Tilbagebetalingstiden kan ligge mellem et år og 72 mdr. Du kan altså få sammensat et lån, der passer lige til det, du drømmer om at investere i. Du kan låne præcis det beløb, du skal bruge, og betale det tilbage over en passende periode.

Fleksibiliteten mærker du også i, at du ikke behøver at møde op i en bank. Du kan låne pengene online og skrive under med dit NemID. Desuden skal du ikke dokumentere, at du kan betale lånet tilbage, og det er helt op til dig selv, hvad du bruger pengene til.

Overvej at spare op

Ligegyldigt om du låner i banken, via Anna Finans eller et andet lånefirma, så skal du betale renter. Der er udgifter ved at låne penge. Du kommer til at betale flere penge tilbage, end du lånte i starten.

Drømmer du om at bruge penge på noget, der godt kan vente, så kan du i stedet spare op til det. Det vil i det lange løb spare dig lidt penge, fordi du så ikke skal betale renter.

Skal du skaffe pengene hurtigt, så kan du ikke nå at spare op, og så kan det være nødvendigt at låne. Det er meget nemt at låne penge, og det tager ikke ret lang tid. Du bør derfor først overveje, om du har råd til det. Har du råd til at betale tilbage med renter i op til 72 mdr., så er det dog en nem løsning, der kan opfylde din drøm med det samme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *