Dette er en anmeldelse af senior.dk – en datingside og et mødested for danskere over 50 år. Siden udmærker sig ved at brugerne kan oprette events og arrangementer, så her er ikke blot tale om en datingside, men også et mødested for dem der søger nye bekendtskaber.

Hvordan kommer du i gang?

Det er nemt og hurtigt at oprette en profil på senior.dk. På forsiden er der en kort formular, hvor du indtaster køn, postnummer og hvad du søger (venner eller kæreste).

Herefter bliver du bedt om at indtaste nogle grundlæggende oplysninger om dig selv (fx email og fødselsdato) og en profiltekst – altså en kort beskrivelse af dig selv og hvad du søger på siden. Nogle er interesseret i at finde en kæreste, men mange søger også nye venner.

Du har altid mulighed for at redigere din profil og fx tilføje et profilbillede. Dette er en klar fordel, da det hjælper andre brugere med at danne sig et indtryk af dig og vurdere om du er et godt match. Samtidig viser det er at du er seriøs og ikke har noget at skjule.

Hvad koster det?

Det er gratis at oprette en profil på senior.dk. Med en gratis profil har du dog begrænset adgang til sidens funktionaliteter. Som udgangspunkt kan du kun se de andres profiler – du kan ikke skrive til dem, tilmelde dig events eller deltage i diskussioner på forummet.

Med en betalingsprofil får du derimod adgang til alle funktioner. Prisen for et medlemskab starter fra 69 kr per måned, men afhænger af hvor lang en periode du vælger at binde dig til. Hvis du vælger at binde dig til 1 måned, er prisen 125 kr per måned, for 3 måneder koster det 83 kr per måned og for et halvt års medlemskab er prisen kun 69 kr per måned.

Er du i tvivl om hvorvidt seniordating er noget for dig, kan du starte med et måneds medlemsskab. På den måde kan du nemt afprøve netdating uden at forpligte dig til flere måneders medlemskab.

Hvad siger andre?

Mange brugere er glade for siden. På Trustpilot har senior.dk modtaget overvejende positive anmeldelser. Mange fremhæver den gode kundeservice (med klare og detaljerede svar), og flere fortæller også at de har fundet en kæreste via senior.dk.

Hvorfor netdating?

Datingscenen har ændret sig markant gennem årene, og flere og flere finder i dag en kæreste via internettet. Fordelene ved netdating er da også mange. For det første, får du øjeblikkelig adgang til hundredvis af potentielle partnere. Du kan møde nye mennesker fra hele landet og er dermed ikke begrænset til personer der befinder sig i lokalområdet.

Desuden kan du lære andre brugere bedre at kende inden I mødes. Dette letter en del af presset da I allerede kender lidt til hinanden og har udvist gensidig interesse. Dating via nettet behøver ikke at stå alene, men kan med fordel kombineres med mere traditionelle former for dating.

Konklusion

Senior.dk er en seriøs datingside for personer over 50 år. Der er i skrivende stund tusindvis af aktive brugere, så der er gode muligheder for at finde en kæreste eller møde nye venner. Inaktive profiler bliver løbende slettet, så du undgå at kontakte brugere der ikke længere benytter sig af siden.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *