E.L. James’ mega hit “Fifty shades of grey” fik salget af erotiske bøger til stige verden over. Pludselig gik der trend i at læse naterotik, og det er der kun positive ting ved. Vidste du måske, at det er videnskabeligt bevist, at kvinder, der læser erotik, har 74 procent mere sex, end dem der ikke gør? Så hvis du leder efter den perfekte gave til kæresten eller bare lidt lidenskabelig inspiration, så er en erotisk bog ikke en dårlig ide. Her får du de fem bedste erotiske bøger til at sætte gang i fantasien.

“Blottet for dig” af Sylvia Day

Sylvia Day har ligget på listen over bedst sælgende forfatter i over 28 lande. Hun har skrevet en lang række af romantiske bøger. Bogen“Blottet for dig” er det første bind i den populære crossfire serie. Bogen foregå i New York, hvor Eva Tranell arbejder på et reklamebureau. Her møder hun den uimodståelig og intelligente Gideon Cross, som ejer bygningen. Kemien er overvældende og opstår allerede ved første hede blik. Men et sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem begge.

“O’s historie” af Pauline Réage

Bogen udkom i Frankrig tilbage i 1954. Den var så ekstrem, at den blev forbudt i blandt andet Danmark. Siden har den opnået status som en af de meste læste franske bøger i vesten. Bogen handler om en ung kvindelig fotograf, som tager med hendes elsker Rene til et mystisk slot i Roissy. Her møder hun et hemmelighedsfuldt broderskab bestående af rige mænd, som lærer hende kunsten at adlyde.

“Direktørens sekretærer” af N. Johansson

Bogen “Direktørens sekretær” er en saftig erotisk thriller. Den handler om tre kvinder, som er ansat i det danske firma KTS. En dag får de et lokkende tilbud. De skal tilfredsstille firmaets direktør, Christian Foldsted, seksuelt. Hvis de føder hans børn, får de en bonus. Men det viser sig, at Christian Foldsted er en falsk identitet, som tilhører en af kvindernes eksmænd. Nu er det pirrende spørgsmål, hvad det er, at han i virkeligheden vil de tre kvinder?

“Italienske nætter – Venedig” af Irene Cao

Tag med til varme himmelstrøg og hede nætter i bogserien “Italienske nætter”. Serien består af tre bind, som tager dig med til både Venedig, Rom og Sicilien. I seriens første bind rejser du til Venedig, hvor Elena møder den varmblodige stjernekok Leonardo. Der opstår hurtigt en erotisk kemi imellem dem. Leonardo vil lærer Elena at give sig hen til erotikken, men kun på den betingelse at hun ikke forelsker sig i ham.

“Analsex for nybegyndere” af Miss Vanilla

Denne bog er ikke en roman. Derimod kan den vise sig nyttig, når du er kommet i stemning, efter alle de erotiske bøger, du får læst. I denne bog giver bloggeren Miss Vanilla dig nemlig gode råd til hvordan, at du kommer godt i gang med analsex, hvis du er nybegynder. Du kan læse om alt fra hygiejne til stillinger. Derudover deler hun ud af personlige erfaringer og kommer med forslag til produkter, der kan gøre oplevelsen bedre.

God fornøjelse med natlæsningen!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *