Rejser til Gran Canaria har i mange år været populære og blandt danskernes favorit destination. Vi kender alle følelsen af, at havde bestilt ferie i god tid, og glæden ved at se frem til at skal ned i varmen, og når der er få uger til ferien begynder man, at tælle dagene og spændingen stiger dag for dag. Endelig kommer dagen, man har ventet på og turen går mod lufthavnen og inden man får set sig om sidder du i flyveren og er på vej mod din rejsedestination. Lige pludselig står du nede i den bagende sol, og på vej ud til dit hotel. Den første dag på ferien går altid med at komme på plads på hotellet, og handle ind så der er forfriskende drinks og mad i køleskabet. Efter nogle dage i den bagende sol, for de fleste lyst til at komme ud og dyrke nogle aktiviteter, og dem findes der en del af på Gran Canaria. Denne artikel er for dig som har brug for afveksling, og gerne vil opleve lidt, imens man er på ferie, hvad end det er at hoppe i et par cavallo ridestøvler, og opleve Gran Canaria på hesteryg, eller prøve en af Gran Canaria’s forlystelsesparker, der er noget for enhvers smag. Vil læse mere om Gran Canaria, så kan du gøre det her.

Udforsk Gran Canaria på hesteryg

En rundtur på Gran Canaria er aldrig nogen dårlig ide, og du vil på en rundtur på Gran Canaria opleve en flot natur og fantastisk ø atmosfære. Hvis du ikke er bange for heste, så er rundtur på hesteryg yderst spændende og sjovt. En rundtur på hest giver en helt andet mulighed for, at opleve Gran Canaria, og det foregår i et roligt og afslappende tempo, end hvis du f.eks. valgte at tage en tour bus. På disse rundture på hesteryg skal du ikke medbringe udstyr hjemmefra, arrangørerne har alt udstyr der behøves for, at få den bedste oplevelse. Hvis i aldrig har prøvet, at ride før, er dette heller ikke noget problem, da hestene er dresseret til at være rolig og begynder venlige, så selv den mest uerfarende rytter kan være med.

Gran Canaria har forlystelsesparker for enhver smag!

Er du til action i vandland eller opleve eksotiske dyr, så har Gran Canaria også dette. På Gran Canaria er der et vandland der hedder Aqualand, hvor der er rutchebaner, store badebassiner og meget mere. Der er både nogle rutchebaner til de modige og til de mindre modige, og hvis du ønsker bare at slappe af så er der også gode muligheder for dette i Aqualand. Er du mere til at se eksotiske dyr, så bør du gøre dig selv en tjeneste og opleve Palmitos park på Gran Canaria. Palmitos park byder på eksotiske dyr, og underholdende show med delfiner, papegøjer og mange andre spændende dyr.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *