Der er mange patienter, som har gigt, som oplever mange smerter. Heldigvis er disse smerter ofte til at komme af med i dagligdagen. De er ikke til at komme af med for altid, men man kan symptombehandle dem. Det kan man gøre ved hjælp af forskellige lægemidler i form af blandt andet piller. Det er noget, som patienter generelt er glade for, men der er dog også nogle, som ikke får noget ud af disse piller. Måske oplever de, at de værste smerter i forbindelse med deres gigt forsvinder, men ikke alle. Her kan det være, at de vil få stor gavn af at bruge cannabisolie. Rigtig mange mennesker mener nemlig, at det er et præparat, som kan afhjælpe store smerter. Der er mange for hvem det ikke virker, men det er et forsøg værd. Især hvis man har svært ved at komme igennem hverdagen er man en oplagt kandidat til denne type af cannabis.

Cannabis i cannabisolie har mange navne

Kært barn har mange navne og det samme kan man sige om cannabis. For i daglig tale hører man ofte folk beskrive denne plante som både hash, pot og marihuana. Selvom der er tale om vidt forskellige ting er de alligevel allesammen lavet af cannabisplanten. Nærmere betegnet hedder planten Cannabis Sativa, som er meget udbredt. Det er endnu ikke lovligt at dyrke denne type af plante derhjemme, men mange gør det dog alligevel i smug. En af grundene til, at cannabis er så udbredt er, at det har mange aktive stoffer. Disse aktive stoffer kan noget vidt forskelligt. Det vil sige, at du kan gøre brug af planten på mange forskellige grundlag. De aktive stoffer man finder i cannabis og cannabisolie hedder også cannabinoider. Har man gigt vil man opleve, at der er visse af disse aktive stoffer, som gør, at man får det bedre i kroppen og generelt får færre smerter.

Når man snakker om medicinsk cannabis, som blandt andet inkluderer cannabisolie så er det en meget bred betegnelse. Med denne betegnelse beskriver man nemlig rigtig mange forskellige typer af cannabis. Blandt andet betegner det tørrede cannabisblomster og kapsler. Uanset hvilket præparat man vælger vil man dog stadig have cannabis i.

Der er aktive stoffer i cannabisolie

Har man gigt vil man muligvis få en positiv virkning fra de aktive stoffer man finder i cannabisolie. Der er nemlig rigtig mange, og mange af dem kan formentligt gå ind og afhjælpe nogle af de meget store smerter man kan have som gigtpatient. Der er især to typer af aktive stoffer, som er værd at nævne. Disse to cannabinoider er THC og CBD.

THC er et aktivt stof, som kan gå ind og gøre mange gode ting for kroppen. Der er dog også den ulempe ved stoffet, at det har en euforiserende effekt. Med andre ord er det dette aktive stof, som går ind og gør dig skæv. Hvis man ønsker at have en almindelig hverdag uden at være påvirket går det ikke, at man går rundt og er skæv hele tiden. Derfor er der mange typer af cannabisolie, som kun har et minimum af dette aktive stof.

Mere info her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *