Juleferien står snart for døren, og måske det betyder tid til afslapning. For mange kan ferierne dog godt blive lange, hvis man ikke har noget at tage sige til, og derfor får du i denne artikel et tip til et rigtig godt sted på nettet, hvor du kan få dig en ny hobby, helt uden at skulle forlade dit hjem.

WeTeach.dk – et nyt dansk koncept

Siden denne artikel skal handle om hedder WeTeach.dk.

WeTeach.dk er en online platform, hvor undervisere kan udgive kurser indenfor en række forskellige emner.

Du kan f.eks. lære at strikke, hækle, sy, male, tegne, fotografere og meget mere på WeTeach.dk. Så har du altid drømt om at få mere ud af dit spejlreflekskamera eller vil du bare gerne lære at hækle, fordi det er så hyggeligt, så er WeTeach.dk siden for dig!

Undervisning via video

Undervisningen på WeTeach.dk foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videoer, som du så følger for at gennemføre kurset. Prøv f.eks. at se deres fotokursus for begyndere, for at se, hvordan undervisningen fungerer. De første videoer i alle kurser er gratis, så her kan du få en fornemmelse af, hvordan undervisningen foregår.

Til mange af videolektionerne findes der også skriftligt materiale, som du kan støtte dig til, mens du ser videoerne. Du har adgang til videoerne for evigt, så du kan også bruge dem som en slags opslagsværk, hvis du f.eks. lige skal læse op på, hvordan dine ISO-indstillinger på dit kamera skal være.

Under hver videolektion i de enkelte kurser, kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer indenfor 48 timer. På den måde kan du altid få hjælp eller feedback, hvis du sidder fast.

Underviserne

Underviserne på WeTeach.dk er alle eksperter indenfor hvert deres felt, og de blevet nøje screenet inden de har fået lov til at lave kurser til siden. Du kan f.eks. møde en af Danmarks bedste stikkere, en professionel fotograf eller en der har vundet DM i makeup som undervisere på sitet.

Flere af underviserne underviser også på FOF of på egne kurser rundt om i landet, så her kan du også risikere at møde dem.

Priser

Priserne for kurserne på siden ligger langt under, hvad normale kurser indenfor de givne fag koster. Kurserne er altså ideelle for dig som gerne vil spare penge og modtage undervisning når og hvor du vil.

Bliv selv underviser

Alle kan blive underviser på WeTeach.dk. Hvis du brænder for et emne og måske har erfaring i undervisning, så kan det måske være dig, der skal være den næste underviser på platformen.

Det anbefales, at du har erfaring med videoproduktion og ikke har bange for at stå foran kameraet, da det er hele konceptet bag siden!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *