Har du købt en ny computer eller macbook, søger du højst sandsynlig efter et nyt sleeve eller taske, så du kan give din laptop en sikker og god beskyttelse. Markedet indenfor computer sleeves i denne verden er enorm, derfor kan det virke som en uoverskuelig process, at skulle finde et nyt sleeve. Heldigvis er markedet mindre og mere overskuelig i Danmark, hvilket gør det til en effektiv oplevelse, når du skal investere i et nyt sleeve.

Heldigvis findes der også webshop i Danmark: Bomo, der er markedsdominerende indenfor computer sleeves. Hos Bomo kan du finde et af Danmarks største udvalg af sleeves & tasker til laptops. Det unikke ved shoppen er, at du kan finde sleeves i alle størrelser, alt fra computer sleeve 13 til laptop sleeve i 14 tommer størrelsen.

Det er vigtigt at man vælger et sleeve der har en tætsiddende effekt, da du på den måde opnår den mest optimale beskyttelse. Desto mere plads der er i sleevet, desto større chance er der for at computeren vil tage skade, hvis du vælger et sleeve, hvor der er masser af plads til din bærbar, vil din computer hurtigt svømme rundt nede i dit sleeve.

Derfor kan det anbefales, at du bruger lidt ekstra tid på at finde det helt rigtige sleeve, før du svinger dankortet. Hvis du ejer en Macbook, vil der være stor chance for, at du kan finde et specialdesignet sleeve. De specialdesignet sleeves er ofte dem, der giver din bærbar den bedste all-around beskyttelse.

Der er særligt tre ting du skal være opmærksom på, når du skal investere i et nyt lækkert sleeve:

Lynlåsen

Altid tag et ekstra kig på dit sleeves lynlås. Er lynlåsen solid og stærk, samt hvilken type er lynlåsen. Den mest brugte lynlås er YKK lynlåsen, hvilket også er kendt som en solid spiller på markedet.

Det er vigtigt at kigge på lynlåsen, da det er den del, der skal sikre, at sleevet er tæt og kompakt lukket sammen.

Materialerne

Kig på sleevets materialer. Hvilke materialer er der anvendt i forbindelse med sleevets produktion. Det kan være en god ide at vælge et materiale, der kan klare vedvarende gnidninger og slag, så du ikke står og skal udskifte dit sleeve efter et års brug.

Materialer der kan anbefales er: Kernelæder eller stærke stof materialer.

Producenten

Tag altid et grundigt kig på, hvem der er producenten bag sleevet eller tasken. Det kan ofte være en god ide at vælge et sleeve, hvor du har stor tillid til mærket og producenten bag.

F.eks. tilbyder Targus livstidsgaranti på deres tasker, så hvis din taske fra Targus skulle gå i stykker, så sender de en splinterny.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *