Der kan være mange ting i livet som gør det nødvendigt at man låner penge. Uanset om man skal lån penge i Sverige eller lån penge i Danmark. Det kan være alt fra de glædelige begivenheder i livet som et bryllup, konfirmationer eller en dåb. Det kan også være en rund fødselsdag, ja mulighederne er uanede.

Men det er ikke kun positiv ting som kan koste penge akut. Bor du i hus kender du alt til pludselig vedligeholdelse. Desværre er huslige udgifter ikke små. Eksempelvis hvis varmtvandsbeholderen står af koster det små 5-10.000 at udskifte. Står fyret af koster det 20-50.000. Ja listen er uendelig lang og fællesnævner er at det er de færreste der har så mange sparet op.

Find her de svenske lån hos Lånekassen.

Planlæg inden du skal låne penge

Når uheldet så er ude så skal man låne penge. Her er der forskellige muligheder. Du kan vælge at låne pengene hos dit eksisterende pengeinstitut. Det kan være nemmere idet de kender dine personlige forhold og kender din økonomi. Men bankerne kan være meget konservative i forhold til at låne penge ud og dernæst ønsker man sædvanligvis ikke at banken kender alle aspekter af ens privatøkonomi.

Der hvor du gør dig selv en tjeneste er hvis du planlægger hvor du skal låne pengene inden behovet melder sig. Det skader ikke at være forberedt heller ikke når det gælder om at låne penge akut. For når behovet opstår kan du hurtigt og effektivt ansøge om at låne pengene og så har du svar på nogle spørgsmål du nok stiller.

Eksempelvis kan du lån penge i Sverige. Der et både og svar. Du kan låne penge i Sverige hvis du er bosiddende i Sverige. Er du ikke bosiddende i Sverige kan det give en del udfordringer? Dog kan du stadig låne på svensk ved at bruge en af de mange svenske udbydere der er på markedet. Mange af dem er godkendt til at låne penge ud i Danmark.

Husk fagforeningen for at sikre dig – Krifa kan være et godt valg

Når du låner penge skal du huske det vigtigste. Du skal kunne betale dem tilbage. For at få lov til at låne penge har du som udgangspunkt et arbejde. Derfor er det en god idé at være medlem af en fagforening. Det kunne eksempelvis være Krifa som er en tværfaglig fagforening som betyder at du kan bestride mange forskellige jobtyper og stadig have dem som fagforening. Selvom det er din a-kasse som betaler din evt. understøttelse kan din fagforening hjælpe dig inden du bliver arbejdsløs. Det kan ske ved at være med til at løse eventuelle konflikter på din arbejdsplads så du kan fortsætte med dit arbejde, eller I tilfælde af nedlæggelse af stillinger kan de hjælpe med at få dig omplaceret til en anden jobtype eller hjælpe dig med at blive omskolet så du får en anden plads i samme firma.

Læs her mere om Krifa a-kasse.

Ligesom med at undersøge lånemulighederne inden behovet melder sig er det en god idé at have en fagforening inden problemerne opstår , og det er et krav du har været i a-kassen et vidst stykke for at få understøttelse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *