Det er på tide at komme de gamle skrøner og normer til livs, for kvinder er ikke længere små blide mus, der bliver hjemme for at passe hus, børn og mand. Kvinder i vores århundrede er stærke, selvstændige og tør godt åbne munden for at sikre sig, at deres behov bliver opfyldt. I takt med at kvinderne har fundet deres stemme, har de også fået øjnene op for en lang række af de produkter, der hvert eneste år produceres og sælges specielt designet til deres egne unikke behov. Der findes en gammel skrøne om, at kvinder ikke har samme sexdrive som mænd – hvilket er noget lodret sludder!

Hvis ikke kvinder skulle have lysten til sex, hvordan ville alle verdens børn så komme til i verden? Dog handler seksuelle lyster ikke kun om at formere sig og sikre, at familiens gener går videre til endnu en generation. Mennesker og delfiner er nogle af de eneste levende pattedyr, der har sex af den simple grund, at de har lyst til det. Sexlegetøj til kvinder findes derfor i en lang række af former og afskygninger. Mange har forskellige funktioner, dog er det fælles mål at kvinder kan opnå orgasmer – både med og uden en mand eller partner i deres liv.

Disse former for sexlegetøj er særligt vellidte hos kvinder i alle aldre

Det er meget forskelligt, hvornår pigerne begynder at finde deres indre sexlyster frem. Nogle starter med selvforkælelsen i en alder af 13-14 år, hvorimod andre venter til de bliver senteenagere med at eksperimentere med deres egne kroppe. Som tommelfingerregel er der ikke nogen øvre grænse for, hvornår kvinder stopper med at være seksuelt aktive – hverken med sig selv, eller deres partnere.

Der findes derfor en lang række sexlegetøj, der er specielt designet til piger og kvinder i alle aldre således, at man kan finde en dildo eller vibrator, der passer til ens krop eller behov. De produkter, som kvinder typisk køber for at tilfredsstille sig selv, er følgende;

 • Dildoer
 • Vibratorer
 • Klitorisvibratorer
 • Magic wands
 • Vibratortrusser
 • Bækkenbundskugler

Derudover findes der en masse sexlegetøj, man som kvinde kan bruge sammen med en partner for at få mere ud af de seksuelle oplevelser. Disse kunne f.eks. være ting såsom;

 • Harnesses
 • Sexgynger
 • Buttplugs
 • BDSM udstyr
 • Frækt lingeri

Uanset, hvad man vælger at købe som kvinde, er man sikret at sexlegetøjet er designet for at kunne levere den ypperste oplevelse og de bedste og mest eksplosive orgasmer hver eneste gang.

Hvorfor overhovedet bruge penge på sexlegetøj når man kan selv?

Mange kvinder er i starten tilbageholdende fra at bruge penge på sexlegetøj, da de tidligere har stillet sig til tåls med at bruge deres egne fingre, bruserhovedets stråler eller endda ting fra grøntsagsskuffen i køleskabet. Det er dog ingen hemmelighed, at disse former for ”legetøj” hurtigt går i glemmebogen, når først man har prøvet noget sexlegetøj, der er designet specielt til kvinders seksuelle lyster og fysiske behov for udløsning. Man må nogle gange prøve sig frem før man finder det rette sexlegetøj – prøv dig frem i dag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *