Hvis du trænger til en god ferie i Det sydfynske Øhav, bør du klikke her og blive klogere på, hvad de sydlige danske øer har at byde på.

At rejse er at leve. Det gælder ikke kun, når du rejser til udlandet. Det gælder også, når du vælger at rejse til destinationer i Danmark. Det kan blandt andet være, at du pønser på at tage til Det sydfynske Øhav. Læs mere her om at rejse til det sydlige.

Derfor skal du tage til Det sydfynske Øhav

Der er mange grunde til, at du bør tage til Det sydfynske Øhav. Det er først og fremmest et sted, hvor der er meget at se. Tag eksempelvis til Langeland, hvor der er et væld af flotte attraktioner. Dels er det en smuk ø, dels er der rigtig mange smukke byer på Langeland. Det er et sted, hvor der er mange muligheder for at cykle og se rigtig meget af den smukke ø, der formentlig vil imponere dig enormt meget. Der er nemlig mange dejlige bakker, og der er et væld af flotte muligheder for at se noget, hvor end du befinder dig.

Når det kommer til byerne på Langeland, er det særligt Rudkøbing, der imponerer. Det er en smuk by, som du formentlig meget gerne vil se. Det er en by, der oser af stemning, og som er typisk dansk: lille, intim og særdeles hyggelig. Der er en vis tryghedsfølelse over byen, som gør, at du hurtigt kommer til at føle dig hjemme.

Ærø og Tåsinge

Hvis du vil besøge to hyggelige øer, der er endnu mindre end Langeland, skal du tage til Ærø og Tåsinge. Det er tilmed to øer, der har rigtig meget at byde på. Fine strande, flotte og meget intime byer med forskellige farver og masser af grønne træer. Det er ideelt at besøge både Ærø, Tåsinge og Langeland, når sommeren er over os. Men det kan selvfølgelig også gøres, når det er forår eller begyndelsen af efteråret.

Sådan kan du komme til Det sydfynske Øhav

Du kan sejle eller køre til Det sydfynske Øhav. Det gør du ved at tage til Svendborg. Derfra kan du køre over til Tåsinge. Fra Tåsinge kan du køre over til Rudkøbing. Derudover er det også muligt at sejle fra Faaborg til nogle af de mindre øer som Lyø, Avernakø, Ærø og Bjørnø. Fra Svendborg kan du sejle til Ærø, Drejø og Skarø samt Thoense på Tåsinge. Fra Langeland kan du sejle til Strynø. Derudover er det også muligt at sejle fra Langeland til Lolland. Det er en sejltur, der tager 45 minutter fra Spodsbjerg på Langeland til Tårs på Lolland.

Det er ofte ikke særlig dyrt at tage til Langeland.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *