Går du med tanken om at flytte til Sjælland, så kan du her læse lidt om den store ø, hvorpå du finder den danske hovedstad, store kulturelle oplevelser, hyggelige byer og ikke mindst et væld af gode muligheder for at bo godt. Sjælland har virkelig alt, hvad hjertet kan begære. Her finder i skønne strande og storslået natur. I kan også finde pulserende byliv og ikke mindst gode forbindelser til resten af Danmark og pålidelige forbindelser til hele verden.

En ø med et væld af muligheder

Der er i sandhed et væld af gode muligheder for at opleve på Sjælland. Et væld af kulturelle institutioner uden for hovedstaden, som for eksempel Kronborg slot, Frederiksborg slot, Roskilde Domkirke og meget mere. Ud over de kulturelle oplevelser, så har naturen også en hel del at byde på. Det handler bare om at opsøge og udforske.

Skønne Midtsjælland – Holbæk og Jægerspris

Midt på øen ved den skønne Isefjord finder du både Holbæk og Jægerspris. Her finder du en af Sjællands uopdagede perler. Tæt på hav og strand, skov og byliv ligger to oplagte muligheder for tilflytteren, som gerne vil have det hele på en gang. Med huse til leje i Holbæk eller hus til leje i Jægerspris, finder i nemme og hurtige forbindelser til både Århus via båd eller til Fyn via storebæltsforbindelse. Regionen ligger relativt tæt på hovedstaden og ikke mindst på skønne Roskilde, hvor I også har god mulighed for at få lidt storby. Området omkring Holbæk og Jægerspris er især velegnet til mennesker, som elsker natur og hav. Med Isefjorden som nærmeste nabo har man god mulighed for at komme ud i naturen og få nogle af livets store oplevelser tæt på vand.

Tæt på hovedstaden og kultur

Sjælland er også et tilvalg af alle de muligheder, som det giver at bo relativt tæt på hovedstaden. I København foregår stort og småt kulturelt året rundt. Har man et hjerte som banker for kultur af forskellig karakter, er det altså oplagt at vælge Sjælland som base for ens kommende hjem. Ud over teater, koncerter og lignende, så byder hovedstaden på alverdens museer, som med garanti vil give fede oplevelser for hele familien.

Tæt på resten af verden

En anden vigtig detalje og en som både jyder og fynboer er grønne af misundelse over, er Københavns lufthavn. Med nordens største og travleste lufthavn placeret på Amager, har sjællænderne bare ingen undskyldning for ikke at benytte sig af de mange gode tilbud, der findes for at komme ud og opleve resten af verden. Kommer du fra andre dele af kongeriget, skal man betale i dyre domme for togbilletter, flybilletter og broer, inden man kan komme ud og flyve. Det er ikke tilfældet for sjællænderne, som relativt billigt kan komme rundt i Europa og verden, uden at skulle betale de ekstra afgifter.

Sjælland – mulighedernes ø

Sjælland er altså din mulighed for at komme til at bo der, hvor det hele sker. Tæt på by, natur og store oplevelser, samtidig med at resten af verden kun er en flyvetur væk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *